fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 sol路licitar脿 per unanimitat liberalitzar l’AP7 mentre duren les obres de l’autovia

Castell贸 sol路licitar脿 per unanimitat liberalitzar l’AP7 mentre duren les obres de l’autovia

Els cinc grups pol铆tics signen una declaraci贸 conjunta per a liberalitzar el tram entre el peatge de Sagunt i Castell贸 Sud.

Els cinc grups pol铆tics amb representaci贸 municipal en l’Ajuntament de Castell贸 han signat una declaraci贸 institucional conjunta en la qual s’insta al Ministeri de Foment a liberalitzar l’AP7 en el tram que discorre entre el peatge de Sagunt i el de Castell贸 Sud mentre duren les obres de condicionament de l’autovia A7. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha agra茂t la “capacitat de consens” dels grups pol铆tics, que “han deixat aparcades les seues difer猫ncies en favor de l’inter猫s de la ciutadania”.

La declaraci贸 institucional apel路la als milers de ciutadans que circulen di脿riament per aquesta transitada autovia que veuen com la reducci贸 d’un carril per cada sentit “ocasiona retencions importants a primera hora del mat铆 i a les vesprades”. A m茅s, afig el text que s’aprovar脿 en la sessi贸 plen脿ria del pr貌xim 27 d’octubre, “les mol猫sties als usuaris d’aquesta via s’incrementen pel gran nombre de vehicles pesats que la utilitzen per ser gratu茂ta, quan en paral路lel discorre l’autopista que no registra tanta intensitat de camions ni de vehicles”.

Per aquest motiu, PSPV, Comprom铆s, PP, Ciutadans i Castell贸 en Moviment demanen traslladar al Ministeri la necessitat de liberalitzar l’AP mentre s’executen els treballs de manteniment en el ferm i la millora de l’autovia. El ple, una vegada aprovada, donar脿 trasllat d’aquest acord al Ministeri de Foment i a la Generalitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.