fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciudadanos聽insta a Foment a culminar les obres del Tercer Carril i millorar la N-232

Ciudadanos聽insta a Foment a culminar les obres del Tercer Carril i millorar la N-232

El diputat de Ciutadans per Castell贸, Domingo Lorenzo, tamb茅 ha registrat una pregunta al Congr茅s sobre l’煤ltima actualitzaci贸 cadastral d’Hisenda.

“Millorar les infraestructures 茅s una necessitat urgent per a la connexi贸 interior i exterior de tota la prov铆ncia”, ha declarat el diputat de Ciutadans (C’s) per Castell贸, Domingo Lorenzo. “Con猫ixer el calendari amb el qual treballa Foment perqu猫 culminen d’una vegada per sempre les obres del Tercer Carril permetr脿 saber en quin moment Castell贸 disposar脿 al cent per cent d’una infraestructura tan reclamada”.

Lorenzo, qui ha sol路licitat una reuni贸 amb el Secretari d’Infraestructures, que dep猫n del Ministeri de Foment ha assegurat que “la N-232 茅s una altra de les vies que cal millorar com m茅s prompte millor per a dinamitzar totalment els accessos a la zona nord ja que es tracta, en definitiva, d’una entrada estrat猫gica des de Terol a la prov铆ncia de Castell贸”.

A m茅s, Lorenzo ha registrat en el Congr茅s una pregunta dirigida al Ministeri d’Hisenda sobre l’煤ltim Pla de Revisi贸 cadastral. El diputat ha assegurat que “el fet des realitzen aquestes actuacions per a aforar construccions que no estan donades d’alta ha provocat valoracions desmesurades en considerar alguns hivernacles com a habitatges de luxe” i ha afegit que “es vol con猫ixer qu猫 criteris s’han seguit per a aquest canvi i, a tenor de les reclamacions sol路licitades pels afectats, quins intervingudes es van a adoptar per part del Ministeri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.