fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciudadanos insta a Foment a culminar les obres del Tercer Carril i millorar la N-232

Ciudadanos insta a Foment a culminar les obres del Tercer Carril i millorar la N-232

El diputat de Ciutadans per Castelló, Domingo Lorenzo, també ha registrat una pregunta al Congrés sobre l’última actualització cadastral d’Hisenda.

“Millorar les infraestructures és una necessitat urgent per a la connexió interior i exterior de tota la província”, ha declarat el diputat de Ciutadans (C’s) per Castelló, Domingo Lorenzo. “Conèixer el calendari amb el qual treballa Foment perquè culminen d’una vegada per sempre les obres del Tercer Carril permetrà saber en quin moment Castelló disposarà al cent per cent d’una infraestructura tan reclamada”.

Lorenzo, qui ha sol·licitat una reunió amb el Secretari d’Infraestructures, que depèn del Ministeri de Foment ha assegurat que “la N-232 és una altra de les vies que cal millorar com més prompte millor per a dinamitzar totalment els accessos a la zona nord ja que es tracta, en definitiva, d’una entrada estratègica des de Terol a la província de Castelló”.

A més, Lorenzo ha registrat en el Congrés una pregunta dirigida al Ministeri d’Hisenda sobre l’últim Pla de Revisió cadastral. El diputat ha assegurat que “el fet des realitzen aquestes actuacions per a aforar construccions que no estan donades d’alta ha provocat valoracions desmesurades en considerar alguns hivernacles com a habitatges de luxe” i ha afegit que “es vol conèixer què criteris s’han seguit per a aquest canvi i, a tenor de les reclamacions sol·licitades pels afectats, quins intervingudes es van a adoptar per part del Ministeri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.