fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castelló aposta perquè s’amplie la platja de gossos a època estival

Ciutadans (C’s) de Castelló aposta perquè s’amplie la platja de gossos a època estival

El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, ressalta que casos d’èxit a València “recolzen la iniciativa d’una platja canina presentada per C’s”.

El portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló ha apostat “perquè s’amplie la platja canina en època estival”. Sobre aquest tema, l’edil ha recordat que “l’obertura d’aquesta zona és una iniciativa de C’s que el bipartit va recolzar en el seu dia amb la condició que solament es desenvolupara fóra dels mesos d’estiu”.

“No obstant açò, balanços tan positius com els de el projecte pilot de la platja de Pinedo a València que, ha rebut la visita de 10,500 gossos en el seu primer estiu, evidencien la demanda d’aquest servei i recolzen la iniciativa que va presentar C’s en el Consistori”, ha assegurat l’edil.

En aquest sentit, Paduraru ha reclamat a l’equip de Govern que “reconsidere l’opció que la platja canina estiga oberta també a l’estiu ja que el seu mateix partit, en aquest cas Compromís, l’ha engegat en una altra ciutat i ha aconseguit un resultat tan extraordinari que es plantegen fins i tot la seua ampliació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.