fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castell贸 demana que FITUR potencie a la ciutat com a destinaci贸 de turisme de moda

Ciutadans (C’s) de Castell贸 demana que FITUR potencie a la ciutat com a destinaci贸 de turisme de moda

El regidor Jos茅 Antonio Zamora aposta per “atraure esdeveniments nacionals i potenciar el talent dels professionals castellonencs”.

El regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Jos茅 Antonio Zamora, ha demanat al bipartit que “potencie a Castell贸 com a destinaci贸 de turisme de moda i aix铆 es projecte tamb茅 en FITUR”. “Ja hi ha ofertes d’associacions nacionals que han proposat al Consistori ajudar a promocionar a la ciutat com a destinaci贸 de moda i esperem que el bipartit aprofite aquesta oportunitat per a impulsar una altra via m茅s d’atracci贸 tur铆stica en la localitat”, ha manifestat Zamora.

“Segons l’Agenda de Promoci贸 Internacional, la moda 茅s la segona prioritat dels visitants de destinacions de sol i moda, per darrere de la platja”, ha traslladat l’edil. I, en aquest sentit, el regidor ha sol路licitat a l’equip de Govern que “treballe per atraure esdeveniments de moda de nivell nacional a Castell贸 i potenciar aix铆 a nivell estatal el talent dels professionals castellonencs del sector”.

“Ja tenim l’experi猫ncia positiva de la final de joves dissenyadors, celebrada a Castell贸, que va demostrar la projecci贸 que la moda pot oferir a la nostra ciutat, on la inversi贸 publicit脿ria es va multiplicar per 17, tal com va exposar Ciutadans en el Patronat de Turisme i la Comissi贸 d’Innovaci贸, Ocupaci贸 i Creativitat ciutadana”, ha concl貌s Zamora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.