fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castelló demana que FITUR potencie a la ciutat com a destinació de turisme de moda

Ciutadans (C’s) de Castelló demana que FITUR potencie a la ciutat com a destinació de turisme de moda

El regidor José Antonio Zamora aposta per “atraure esdeveniments nacionals i potenciar el talent dels professionals castellonencs”.

El regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, José Antonio Zamora, ha demanat al bipartit que “potencie a Castelló com a destinació de turisme de moda i així es projecte també en FITUR”. “Ja hi ha ofertes d’associacions nacionals que han proposat al Consistori ajudar a promocionar a la ciutat com a destinació de moda i esperem que el bipartit aprofite aquesta oportunitat per a impulsar una altra via més d’atracció turística en la localitat”, ha manifestat Zamora.

“Segons l’Agenda de Promoció Internacional, la moda és la segona prioritat dels visitants de destinacions de sol i moda, per darrere de la platja”, ha traslladat l’edil. I, en aquest sentit, el regidor ha sol·licitat a l’equip de Govern que “treballe per atraure esdeveniments de moda de nivell nacional a Castelló i potenciar així a nivell estatal el talent dels professionals castellonencs del sector”.

“Ja tenim l’experiència positiva de la final de joves dissenyadors, celebrada a Castelló, que va demostrar la projecció que la moda pot oferir a la nostra ciutat, on la inversió publicitària es va multiplicar per 17, tal com va exposar Ciutadans en el Patronat de Turisme i la Comissió d’Innovació, Ocupació i Creativitat ciutadana”, ha conclòs Zamora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.