fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castelló proposa l’ampliació de l’horari del servei de socorrisme en la platja de Castelló

Ciutadans (C’s) de Castelló proposa l’ampliació de l’horari del servei de socorrisme en la platja de Castelló

L’edil Cristina Gabarda aposta per posar solucions enfront de les dades de ofegaments d’enguany

El grup municipal Ciutadans (C’s) de Castelló ha demanat “solucions després de les dades conegudes de ofegaments en l’estiu de 2016 en la província i els últims casos d’actuació de la Policia Local”. Així ho ha reclamat l’edil Cristina Gabarda, qui ha proposat “ampliar l’horari del servei de socorrisme per al pròxim any amb la finalitat de minimitzar els riscos i adequar el servei a la demanda dels usuaris de la platja”.

“Si Castelló té la platja com a principal atractiu i activitat en època estival, no podem explicar únicament amb servei de vigilància i socorrisme de les 10.00 a les 19.00 hores”, ha apuntat l’edil, qui ha reclamat que “el servei s’amplie de 9.00 a 21.00 hores, ja que és la franja horària freqüentada per banyistes”. “L’ampliació de l’horari de treball dels socorristes és a més una reclamació de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme”, ha recordat Gabarda.

“En la platja hi ha veïns i turistes abans de les 10.00 hores i després de les 19.00 hores i en època estival, on s’estenen les hores de sol, no podem reduir el bany a un horari tan restringit”, ha destacat l’edil.

Gabarda ha demanat precaució als banyistes als qui ha recordat que “extremen la precaució, sobretot, fora de l’horari del servei de socorrisme”, però, en aquest sentit, ha afegit que “hem d’oferir un servei més ampli per a minimitzar al màxim el risc”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.