fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castell贸 proposa l’ampliaci贸 de l’horari del servei de socorrisme en la platja de Castell贸

Ciutadans (C’s) de Castell贸 proposa l’ampliaci贸 de l’horari del servei de socorrisme en la platja de Castell贸

L’edil Cristina Gabarda aposta per posar solucions enfront de les dades de ofegaments d’enguany

El grup municipal Ciutadans (C’s) de Castell贸 ha demanat “solucions despr茅s de les dades conegudes de ofegaments en l’estiu de 2016 en la prov铆ncia i els 煤ltims casos d’actuaci贸 de la Policia Local”. Aix铆 ho ha reclamat l’edil Cristina Gabarda, qui ha proposat “ampliar l’horari del servei de socorrisme per al pr貌xim any amb la finalitat de minimitzar els riscos i adequar el servei a la demanda dels usuaris de la platja”.

“Si Castell贸 t茅 la platja com a principal atractiu i activitat en 猫poca estival, no podem explicar 煤nicament amb servei de vigil脿ncia i socorrisme de les 10.00 a les 19.00 hores”, ha apuntat l’edil, qui ha reclamat que “el servei s’amplie de 9.00 a 21.00 hores, ja que 茅s la franja hor脿ria freq眉entada per banyistes”. “L’ampliaci贸 de l’horari de treball dels socorristes 茅s a m茅s una reclamaci贸 de la Real Federaci贸 Espanyola de Salvament i Socorrisme”, ha recordat Gabarda.

“En la platja hi ha ve茂ns i turistes abans de les 10.00 hores i despr茅s de les 19.00 hores i en 猫poca estival, on s’estenen les hores de sol, no podem reduir el bany a un horari tan restringit”, ha destacat l’edil.

Gabarda ha demanat precauci贸 als banyistes als qui ha recordat que “extremen la precauci贸, sobretot, fora de l’horari del servei de socorrisme”, per貌, en aquest sentit, ha afegit que “hem d’oferir un servei m茅s ampli per a minimitzar al m脿xim el risc”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.