fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) en la Diputació Castelló reclama incorporar les noves tecnologies en la prevenció i extinció d’incendis

Ciutadans (C’s) en la Diputació Castelló reclama incorporar les noves tecnologies en la prevenció i extinció d’incendis

La diputada, Cristina Fernández, proposa “la contractació de persones en risc d’exclusió social per a labors preventives”.

La diputada de Ciutadans (C’s) en la Diputació de Castelló ha registrat una moció amb propostes per a la millora en la prevenció i extinció d’incendis. La diputada de C’s ha reclamat “l’estudi per part dels tècnics de la incorporació de noves tecnologies com l’ús de drons per a la prevenció i extinció d’incendis ja que hem de situar a Castelló a l’avantguarda per a protegir la salut dels nostres boscos”.

D’altra banda, Fernández ha defensat “la contractació de persones aturades de llarga durada, persones en risc d’exclusió social i altres paràmetres similars per a les labors de neteja de muntanyes i altres treballs en matèria de prevenció d’incendis”.”Aquestes són les propostes que C’s ha presentat sent coneixedor de la intenció de l’equip de Govern de dur a terme un pla integral per a la prevenció i extinció d’incendis per part de la Diputació de Castelló”, ha aclarit la portaveu adjunta.

“C’s va a mantenir l’actitud constructiva durant tota la legislatura en l’oposició, altres grups poden centrar-se a criticar, C’s ho farà a sumar”, ha postil·lat Fernández.

Finalment, la diputada de C’s ha advertit que “la iniciativa ha de comptar amb el recolzament dels tècnics i experts”, i ha afegit que “exemples com l’incendi d’Artana demostra que quan hi ha voluntat de cooperació i solidaritat entre administracions i grups polítics la salut dels nostres boscos pot estar una mica més tranquil·la”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.