fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Compromís per Orpesa reclama a l’Ajuntament la millora dels carrers de la urbanització El Balcó

Compromís per Orpesa reclama a l’Ajuntament la millora dels carrers de la urbanització El Balcó

Romero: “L’asfaltat suposaria uns 150.000 euros i s’evitarien perills per als conductors”.

El grup municipal Compromís per Orpesa ha reclamat a l’ajuntament que habilite una partida per costejar les despeses de l’asfaltat dels carrers de la urbanització ‘El balcó’. Segons ha denunciat el regidor Josep Lluís Romero, “aquest asfaltat està molt deteriorat en general però, a més, en alguns carrers com Balconet, Pins, Gavina, Corb i Estrella Polar és un perill per a la circulació de vehicles”. Segons Romero, aquestes vies estan plenes de clots i els cotxes es veuen obligats a fer maniobres “fins i tot circulant en sentit contrari” per evitar-los.

La urbanització El Balcó porta molts anys sense ser objecte de cap actuació de millora de l’asfalt “i ha arribat el moment d’actuar i millorar els carrers d’una urbanització en la qual els veïns paguen impostos molt alts però, per aquestes circumstàncies, se senten abandonats per l’ajuntament “, ha subratllat el regidor de Compromís.

Per tot això, Compromís ha presentat una moció en la qual sol·licita que l’ajuntament d’Orpesa es comprometa a consignar una partida pressupostària per un muntant de 150.000 euros en el pressupost de 2016. “Aquesta quantitat és el que correspondria a les despeses d’asfaltat i millora en els carrers que es troben en pitjor estat de conservació”. Però, segons ha destacat Romero, aquests treballs haurien de comptar amb un informe previ en el qual s’establiria quins carrers tenen prioritat per començar el asfaltat.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.