fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix als nous consellers/es de la Generalitat Valenciana

Coneix als nous consellers/es de la Generalitat Valenciana

El PSOE té sis conselleries, Compromís en té quatre i Unides Podem dos.

Durant estos últims dies ha estat format el nou govern de la Generalitat Valenciana, presidit per Ximo Puig, nou president elegit per les Corts Valencianes. Ximo Puig, al mateix temps, ha escollit els diferents membres que formaran part d’esta nova legislatura, formada per conselleries del PSPV-PSOE, Compromís i Unides Podem.

Per part del Partit Socialista, formaran part del nou govern Vicent Soler, Conseller d’Hisenda i Model Econòmic; Arcadi España, Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat; Carolina Pascual, Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; Gabriela Gravo, Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública; i Ana Barceló, Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

A Compromís, en seran membres Mónica Oltra, Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives; Vicent Marzà, Conseller d’Educació, Cultura i Esport; Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; i Mireia Mollà, qui es Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Finalment, a Unides Podem com a membres trobarem a Rubén M.Dalmau, Vicepresident 2n i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica; i Rosa Pérez, qui és Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.