fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Govern Provincial aprofita les noves tecnologies per a acostar la seua gesti贸 a tots els castellonencs

El Govern Provincial aprofita les noves tecnologies per a acostar la seua gesti贸 a tots els castellonencs

鈥 El Govern Provincial habilita un nou canal de comunicaci贸 a trav茅s de Telegram per a facilitar l’acc茅s a la informaci贸
鈥 Mart铆nez: 鈥淎questa eina 茅s un pas m茅s dins de la pol铆tica de transpar猫ncia i Govern Obert impulsada des d’aquesta casa鈥

La Diputaci贸 de Castell贸 ha fet un pas m茅s en la seua pol铆tica de Govern obert, transpar猫ncia i dades obertes que li ha portat a convertir-se en una administraci贸 de refer猫ncia nacional i internacional. A trav茅s de l’aplicaci贸 telef貌nica Telegram, el Govern Provincial ha habilitat una nou canal de comunicaci贸 per a 鈥渁costar als castellonencs d’una forma r脿pida i senzilla tota la informaci贸 relativa a l’administraci贸 provincial鈥.

Mitjan莽ant aquest nou recurs comunicatiu, la Diputaci贸 oferir脿 di脿riament 鈥渋nformaci贸 煤til i de calat provincial sobre assumptes tals com a tr脿mits administratius, obertures de borses, inscripcions a cursos i beques, subvencions o fins i tot alertes meteorol貌giques. En definitiva, totes aquelles q眉estions rellevants que puguen ser d’inter猫s per als ve茂ns dels 135 municipis鈥.

Aquesta eina, tal com ha subratllat Mart铆nez, 鈥減ermetr脿 que amb un gest tan simple com seguir el canal d’@dipcas en Telegram els castellonencs puguen con猫ixer de primera m脿 all貌 que esdev茅 en la prov铆ncia i que, per la seua naturalesa i utilitat, pot ser del seu inter猫s a l’hora d’aconseguir noves oportunitats鈥.

El diputat de Modernitzaci贸 ha volgut posar en valor aquesta nova f贸rmula d’acc茅s a la informaci贸 que, encara que senzilla, 鈥渁juda a tendir ponts entre la Diputaci贸 i els castellonencs. 脡s un pas m茅s a l’hora d’acostar-nos als ciutadans, obrir de bat a bat la gesti贸 d’aquesta instituci贸 i seguir avan莽ant per l’imprescindible cam铆 de la proximitat i la transpar猫ncia鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.