fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Govern Provincial aprofita les noves tecnologies per a acostar la seua gestió a tots els castellonencs

El Govern Provincial aprofita les noves tecnologies per a acostar la seua gestió a tots els castellonencs

• El Govern Provincial habilita un nou canal de comunicació a través de Telegram per a facilitar l’accés a la informació
• Martínez: “Aquesta eina és un pas més dins de la política de transparència i Govern Obert impulsada des d’aquesta casa”

La Diputació de Castelló ha fet un pas més en la seua política de Govern obert, transparència i dades obertes que li ha portat a convertir-se en una administració de referència nacional i internacional. A través de l’aplicació telefònica Telegram, el Govern Provincial ha habilitat una nou canal de comunicació per a “acostar als castellonencs d’una forma ràpida i senzilla tota la informació relativa a l’administració provincial”.

Mitjançant aquest nou recurs comunicatiu, la Diputació oferirà diàriament “informació útil i de calat provincial sobre assumptes tals com a tràmits administratius, obertures de borses, inscripcions a cursos i beques, subvencions o fins i tot alertes meteorològiques. En definitiva, totes aquelles qüestions rellevants que puguen ser d’interès per als veïns dels 135 municipis”.

Aquesta eina, tal com ha subratllat Martínez, “permetrà que amb un gest tan simple com seguir el canal d’@dipcas en Telegram els castellonencs puguen conèixer de primera mà allò que esdevé en la província i que, per la seua naturalesa i utilitat, pot ser del seu interès a l’hora d’aconseguir noves oportunitats”.

El diputat de Modernització ha volgut posar en valor aquesta nova fórmula d’accés a la informació que, encara que senzilla, “ajuda a tendir ponts entre la Diputació i els castellonencs. És un pas més a l’hora d’acostar-nos als ciutadans, obrir de bat a bat la gestió d’aquesta institució i seguir avançant per l’imprescindible camí de la proximitat i la transparència”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.