fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular acusa a Patrícia Puerta de “mentir en el Ple”

El Grup Popular acusa a Patrícia Puerta de “mentir en el Ple”

Els populars insisteixen que la regidora ha de dimitir “per un informe que era una burla i ens va costar 17.000 euros” i lamenten l’actitud de l’alcaldessa “posant-se de perfil”.

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Juan José Pérez Macián, ha assegurat avui que “la regidora socialista Patrícia Puerta va mentir ahir en el Ple de l’Ajuntament quan va assegurar que no havíem demanat per escrit l’expedient de contractació del Pla Estratègic de Turisme plagiat”. “Puerta va mentir perquè així ho revela l’escrit que presentem en registre” ha assegurat el popular.

A més, Pérez Macián desvela que “Maite Subirats de Pg Turística va ser nomenada gerent del Pla d’Excel·lència Turística de Benicàssim el 4 de setembre de 2003 sent alcalde de Benicàssim el socialista Francesc Colomer. A més, posteriorment va ser contractada per a elaborar el Pla Estratègic de 2008-2012 sent alcalde de Benicàssim de nou el socialista i actual president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer”.

“I si açò fóra poc, per a demostrar la connexió manifesta d’aquesta empresa amb el partit socialista, també cal afegir la participació activa de Maite Subirats en les jornades organitzades pel PSPV de Castelló al juny de 2010 en les quals també va participar, entre altres destacats socialistes, l’actual president de la Generalitat, Ximo Puig”.

Per aquests motius, els populars insisteixen que la regidora de Turisme ha de dimitir “per un informe que era una burla i que ens va costar 17.000 euros”. A més, lamenten que l’alcaldessa “se seguisca posant de perfil i no haja exigit cap responsabilitat a la seua regidora”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.