fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular de Castelló exigeix a la Generalitat compromís amb les famílies del Raval Universitari

El Grup Popular de Castelló exigeix a la Generalitat compromís amb les famílies del Raval Universitari

España: “El director territorial d’Educació assegura que el col·legi Vicent Marçà no estarà abans de dos o tres cursos, un revés per a les famílies que tornaran a patir la falta de places educatives en el fang”.

El GM Popular demana al Consell de Ximo Puig i a l’alcaldessa, Amparo Marco, que adquirisquen d’una vegada per sempre un compromís real amb les famílies del Raval Universitari, que estan demandant solucions a problemes que s’estan perllongant durant massa temps.

Les necessitats d’aquest barri en expansió de la ciutat de Castelló han anat en augment i requereixen serveis bàsics per a una població que ja supera els 15.000 habitants.

La regidora popular, María España, ha manifestat: “El compromís electoral de construir un col·legi nou, ja sabem per boca del director territorial que no arribarà de moment. Almenys en els pròxims dos o tres anys i les famílies es veuran abocades de nou a patir la falta de places educatives. Una problemàtica que no han aconseguit encara pal·liar ni tan sols amb l’aprovació plenària d’una mesura excepcional i transitòria com és la del transport escolar per als xiquets que han hagut de ser escolaritzats lluny de les seues cases”.

Els populars han demanat en el seu llistat de 22 esmenes als pressupostos de la Generalitat per al 2017, que s’especifique la quantia que diuen tenir reservada per al col·legi Vicent Marçà i quines actuacions van a dur a terme durant el pròxim any, ja que el director territorial ha confirmat el retard de la construcció del nou col·legi per un temps indeterminat.

“El menyspreu amb la ciutat de Castelló és escandalós, més quan es tracta de qüestions educatives com aquesta o sanitàries, perquè el centre de salut per al barri, tampoc té data i açò que va ser una altra promesa electoral dels socialistes”, protesta María España.

I afig: “La desesperació dels pares va en augment en conéixer dia rere dia que les solucions a necessitats bàsiques no arriben”.

Pel que fa a la construcció del nou col·legi Vicent Marçà, els populars demanen a l’Ajuntament que actue amb previsió, tenint en compte el trastorn que suposa per a les famílies el canvi de centre escolar dels seus fills durant el temps que duren les obres i que posen a la seua disposició facilitats de transport des del principi per a evitar problemes com els d’ara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.