fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular de Castell贸 exigeix a la Generalitat comprom铆s amb les fam铆lies del Raval Universitari

El Grup Popular de Castell贸 exigeix a la Generalitat comprom铆s amb les fam铆lies del Raval Universitari

Espa帽a: “El director territorial d’Educaci贸 assegura que el col路legi Vicent Mar莽脿 no estar脿 abans de dos o tres cursos, un rev茅s per a les fam铆lies que tornaran a patir la falta de places educatives en el fang”.

El GM Popular demana al Consell de Ximo Puig i a l’alcaldessa, Amparo Marco, que adquirisquen d’una vegada per sempre un comprom铆s real amb les fam铆lies del Raval Universitari, que estan demandant solucions a problemes que s’estan perllongant durant massa temps.

Les necessitats d’aquest barri en expansi贸 de la ciutat de Castell贸 han anat en augment i requereixen serveis b脿sics per a una poblaci贸 que ja supera els 15.000 habitants.

La regidora popular, Mar铆a Espa帽a, ha manifestat: “El comprom铆s electoral de construir un col路legi nou, ja sabem per boca del director territorial que no arribar脿 de moment. Almenys en els pr貌xims dos o tres anys i les fam铆lies es veuran abocades de nou a patir la falta de places educatives. Una problem脿tica que no han aconseguit encara pal路liar ni tan sols amb l’aprovaci贸 plen脿ria d’una mesura excepcional i transit貌ria com 茅s la del transport escolar per als xiquets que han hagut de ser escolaritzats lluny de les seues cases”.

Els populars han demanat en el seu llistat de 22 esmenes als pressupostos de la Generalitat per al 2017, que s’especifique la quantia que diuen tenir reservada per al col路legi Vicent Mar莽脿 i quines actuacions van a dur a terme durant el pr貌xim any, ja que el director territorial ha confirmat el retard de la construcci贸 del nou col路legi per un temps indeterminat.

“El menyspreu amb la ciutat de Castell贸 茅s escandal贸s, m茅s quan es tracta de q眉estions educatives com aquesta o sanit脿ries, perqu猫 el centre de salut per al barri, tampoc t茅 data i a莽貌 que va ser una altra promesa electoral dels socialistes”, protesta Mar铆a Espa帽a.

I afig: “La desesperaci贸 dels pares va en augment en con茅ixer dia rere dia que les solucions a necessitats b脿siques no arriben”.

Pel que fa a la construcci贸 del nou col路legi Vicent Mar莽脿, els populars demanen a l’Ajuntament que actue amb previsi贸, tenint en compte el trastorn que suposa per a les fam铆lies el canvi de centre escolar dels seus fills durant el temps que duren les obres i que posen a la seua disposici贸 facilitats de transport des del principi per a evitar problemes com els d’ara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.