fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular visita al col·lectiu de Cardona Vives dins de la campanya #rutadelmayor per a “prémer inquietuds”

El Grup Popular visita al col·lectiu de Cardona Vives dins de la campanya #rutadelmayor per a “prémer inquietuds”

La regidora María Espanya es reuneix amb els responsables de l’Associació acompanyada de la exedila popular Marisa Ribes.

La regidora del Grup Municipal Popular, María España, acompanyada de la exedila popular Marisa Ribes ha mantingut una reunió amb els responsables de l’Associació de Majors Cardona Vives dins de la campanya #rutadelmayor engegada pels populars per a “arreplegar les inquietuds dels nostres majors visitant les seues associacions”.

Aquesta trobada ha sigut qualificat de “molt gratificant en veure la quantitat d’energia i ganes de treballar que tenen els nostres majors”. I és que “el moviment ciutadà en aquesta franja d’edat és molt actiu a Castelló”, ha assegurat Espanya.

La Ruta del Major s’uneix a les altres dues accions que ja està duent a terme el Grup Municipal Popular per a “prémer el sentir de la ciutat i els seus veïns”. Així, Ruta Ciutadana acosta als regidors populars a les diferents associacions de veïns de la capital i Ruta Solidària “ens permet conèixer el treball desinteressat que exerceixen els voluntaris en les diferents ONG’s que treballen a Castelló”.

La regidora popular recorda que “estem fent una oposició propera, en el carrer, que és des d’on millor s’observa la realitat del que ocorre en la nostra ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.