fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa publica les bases per a constituir sis borses d’ocupació

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa publica les bases per a constituir sis borses d’ocupació

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, 21 de febrer, i finalitza el 27 de febrer.

El Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha publicat les bases reguladores per a la constitució de sis borses d’ocupació per a proveir temporalment els llocs de treball de: tècnic especialista en el desenvolupament de l’estratègia d’ocupació basada en la innovació i digitalització, tècnic especialista en el pla de governança turística, tècnic especialista en projectes europeus, tècnic especialista en desenvolupament local, tècnic especialista en promoció en línia i dinamització de xarxes socials (community manager) i auxiliar administratiu.

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, 21 de febrer, i finalitza el 27 de febrer de 2020 (tots dos inclusivament). Tant el full d’inscripció com l’autobaremació i les bases completes es poden descarregar i consultar en la pàgina web www.activemlaplanabaixa.es i també s’han remès als ajuntaments que formen part del consorci i als sindicats perquè col·laborin en la difusió de la informació.

Una vegada emplenada la documentació s’ha de presentar en el Registre General dels ajuntaments consorciats en horari de 9.00 a 14.00 hores. Cal recordar que el Pacte Territorial per l’Ocupació està format per la Vall d’Uixó (presidència), Moncofa (vicepresidència), Nules, la Vilavella, Xilxes, la Llosa, Almenara, Artana, Alfondeguilla i Eslida. El procés de selecció serà pel sistema de concurs oposició.

La presidenta del consorci, Tania Baños, ha destacat l’aprovació per unanimitat d’un pressupost per a aquest any de 535.500 euros, “per a implementar projectes de dinamització de l’ocupació i del territori”, posant l’accent principalment en el Pla de Governança Turística. Es tracta d’una iniciativa a tres anys amb una inversió total d’1 milió d’euros “per a millorar de manera conjunta la nostra comarca”, ha assenyalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.