fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 de la Plana Baixa publica les bases per a constituir sis borses d’ocupaci贸

El Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 de la Plana Baixa publica les bases per a constituir sis borses d’ocupaci贸

El termini de presentaci贸 de sol路licituds comen莽a dem脿, 21 de febrer, i finalitza el 27 de febrer.

El Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 de la Plana Baixa ha publicat les bases reguladores per a la constituci贸 de sis borses d’ocupaci贸 per a proveir temporalment els llocs de treball de: t猫cnic especialista en el desenvolupament de l’estrat猫gia d’ocupaci贸 basada en la innovaci贸 i digitalitzaci贸, t猫cnic especialista en el pla de governan莽a tur铆stica, t猫cnic especialista en projectes europeus, t猫cnic especialista en desenvolupament local, t猫cnic especialista en promoci贸 en l铆nia i dinamitzaci贸 de xarxes socials (community聽manager)聽i auxiliar administratiu.

El termini de presentaci贸 de sol路licituds comen莽a dem脿, 21 de febrer, i finalitza el 27 de febrer de 2020 (tots dos inclusivament). Tant el full d’inscripci贸 com l’autobaremaci贸 i les bases completes es poden descarregar i consultar en la p脿gina web www.activemlaplanabaixa.es i tamb茅 s’han rem猫s als ajuntaments que formen part del consorci i als sindicats perqu猫 col路laborin en la difusi贸 de la informaci贸.

Una vegada emplenada la documentaci贸 s’ha de presentar en el Registre General dels ajuntaments consorciats en horari de 9.00 a 14.00 hores. Cal recordar que el Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 est脿 format per la Vall d’Uix贸 (presid猫ncia), Moncofa (vicepresid猫ncia), Nules, la Vilavella, Xilxes, la Llosa, Almenara, Artana, Alfondeguilla i Eslida. El proc茅s de selecci贸 ser脿 pel sistema de concurs oposici贸.

La presidenta del consorci, Tania Ba帽os, ha destacat l’aprovaci贸 per unanimitat d’un pressupost per a aquest any de 535.500 euros, “per a implementar projectes de dinamitzaci贸 de l’ocupaci贸 i del territori”, posant l’accent principalment en el Pla de Governan莽a Tur铆stica. Es tracta d’una iniciativa a tres anys amb una inversi贸 total d’1 mili贸 d’euros “per a millorar de manera conjunta la nostra comarca”, ha assenyalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.