fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de l’Ajuntament demana el rescat de l’AP-7 a Benicarl贸

El Ple de l’Ajuntament demana el rescat de l’AP-7 a Benicarl贸

El Ple de l’Ajuntament del mes de mar莽 ha sol路licitat per unanimitat la gratu茂tat de l’AP-7, sumant-se aix铆 a les ciutats que han apostat per aquesta petici贸. L’elevada sinistralitat de la N-340 茅s el principal argument perqu猫 no es prorrogue la concessi贸 m茅s enll脿 de l’any 2019.

Benicarl贸 s’ha afegit a les ciutats que han demanat oficialment la gratu茂tat de l’AP-7. Aix铆 va quedar certificat en el passat ple ordinari de l’Ajuntament, on tots els grups pol铆tics van sol路licitar per unanimitat que el govern central garantisca el rescat de la concessi贸 de l’AP-7 en la data prevista per a la seua extinci贸 (2019), sense pr貌rroga possible.

L’elevada sinistralitat que, tot i la construcci贸 de la variant, suporta la N-340 i l’alta densitat de tr脿nsit, tant de passatgers com de mercaderies, han estat els principals arguments en favor d’aquesta sol路licitud.

A m茅s, el Ple tamb茅 insta el govern central rescatar aquells trams de l’AP-7 en els quals la liberalitzaci贸 茅s una necessitat immediata, com 茅s el cas del Baix Maestrat, la Safor i la Marina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.