fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Ple de l’Ajuntament demana el rescat de l’AP-7 a Benicarló

El Ple de l’Ajuntament demana el rescat de l’AP-7 a Benicarló

El Ple de l’Ajuntament del mes de març ha sol·licitat per unanimitat la gratuïtat de l’AP-7, sumant-se així a les ciutats que han apostat per aquesta petició. L’elevada sinistralitat de la N-340 és el principal argument perquè no es prorrogue la concessió més enllà de l’any 2019.

Benicarló s’ha afegit a les ciutats que han demanat oficialment la gratuïtat de l’AP-7. Així va quedar certificat en el passat ple ordinari de l’Ajuntament, on tots els grups polítics van sol·licitar per unanimitat que el govern central garantisca el rescat de la concessió de l’AP-7 en la data prevista per a la seua extinció (2019), sense pròrroga possible.

L’elevada sinistralitat que, tot i la construcció de la variant, suporta la N-340 i l’alta densitat de trànsit, tant de passatgers com de mercaderies, han estat els principals arguments en favor d’aquesta sol·licitud.

A més, el Ple també insta el govern central rescatar aquells trams de l’AP-7 en els quals la liberalització és una necessitat immediata, com és el cas del Baix Maestrat, la Safor i la Marina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.