fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP d’Almassora denuncia que Compromís i PSPV deixen a 800 escolars d’Almassora fora del concurs de postal nadalenca

El PP d’Almassora denuncia que Compromís i PSPV deixen a 800 escolars d’Almassora fora del concurs de postal nadalenca

Tormo (PP) lamenta que la iniciativa que es va desenvolupar amb èxit durant els passats mandats i que incentivava la creativitat infantil hagi estat vetada pel bipartit.

La regidora del PP a Almassora, Maria Tormo, ha lamentat que aquesta iniciativa, que “tenia un excel·lent acolliment als centres educatius i que permetia que molts escolars s’esforcessin i demostressin els seus dots creatius i artístiques en aquesta campanya, se’ls negui per part d’aquests dos partits que exerceixen com dos ajuntaments, una activitat positiva i pedagògica”.

Cal indicar que aquesta campanya anava dirigida a l’alumnat d’Infantil de 2, 3, 4 i 5 anys. “Entenem que els dos partits que s’han repartit ara l’alcaldia a Almassora decideixin imposar cadascun un criteri, però creiem que hi havia activitats, com aquesta, que tenien una molt bon acolliment i, per tant, tal com ens han manifestat molts ciutadans, no s’entén que s’hagin eliminat”.

De fet, no és l’únic concurs que els dos partits han suspès a Almassora. El veterà premi de Literatura Infantil i Juvenil que la biblioteca de Pla de la Torre celebrava des de l’exercici 2004 va quedar també suspès per una decisió “que ningú ha entès”, ha recordat la regidora del PP, Nuria Felip.

En aquest cas, durant molts anys “desenes de petits i joves van tenir l’oportunitat de participar en aquest concurs i desenvolupar els seus dots creatius, a més de la lectura i l’escriptura. Una convocatòria que, no obstant això, no va tenir gens d’interès per als dos ajuntaments que la van suspendre gens més repartir-se el govern d’Almassora, fa ara 18 mesos”, ha recordat l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.