fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP d’Almassora reclama al Consell 300.000 euros per a culminar l’avantprojecte de bulevard per a unir poble i platja

El PP d’Almassora reclama al Consell 300.000 euros per a culminar l’avantprojecte de bulevard per a unir poble i platja

La solució tècnica que el PP va elaborar en l’ajuntament durante el passat mandat es podria sufragar amb els 1.315 milions d’euros de major finançament de l’Estat.

L’avantprojecte de bulevard que el Partit Popular va redactar durant el passat mandat per a cercar una infraestructura ràpida i directa que unira platja i poble, i que es va ajornar per la crisi econòmica, és una de les propostes que el PP reclamarà en Les Corts per a millorar les condicions dels veïns d’Almassora.

Des del grup municipal del PP en la localitat han traslladat al Grup Parlamentari Popular una bateria d’accions que s’han presentat en forma d’esmena en Les Corts, “amb l’objectiu de defensar a València la inversió per al nostre municipi”.

Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, ha explicat que s’han presentat fins a sis propostes “que esperem tinguen cabuda en el projecte de pressupostos presentat el passat 28 d’octubre pel Pacte del Botànic”. Per al cas concret del bulevard, la inversió que reclama el PP és de 300.000 euros. Un finançament que s’obtindria a través dels 1.315 milions d’euros que ingressa el Consell com a major finançament de l’Estat i que podrien permetre que en 2017 “es redactara el projecte definitiu per a licitar les obres en 2018”.

Cal recordar que la proposta de bulevard dissenyada per l’Ajuntament d’Almassora durant el passat mandat establia la construcció d’un traçat situat en un entorn agrícola molt desenvolupat, i amb vies de servei a a banda i banda del vial per a donar continuïtat al tràfic agrícola, assegurant la permeabilitat de la traça i l’accessibilitat a les propietats i camps de cultiu.

El nou enllaç comptava amb glorietes, recorreguts per als vianants i ciclistes, així com es projectava, pròxim al districte marítim, un vial interior paral·lel a la costa que possibilitava la comunicació nord-sud entre les àrees urbanes de la platja d’Almassora i la distribució transversal del mateix cap a aquestes zones urbanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.