fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PP denuncia el “sensible empitjorament” dels serveis sanitaris en el Departament de Salut de Vinaròs

El PP denuncia el “sensible empitjorament” dels serveis sanitaris en el Departament de Salut de Vinaròs

El coordinador de Política Social del Grup Popular, José Juan Zaplana, constata en l’Hospital de Vinaròs la reculada de l’atenció sanitària.

El coordinador de Política Social del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, José Juan Zaplana, ha comprovat aquest matí in situ el “sensible empitjorament” dels serveis sanitaris bàsics en el departament de salut de Vinaròs.

“L’atenció ha anat a pitjor amb l’actual Consell amb problemes en el transport sanitari, centres de salut promesos que ara ja no semblen prioritaris, desmantellament de serveis sanitaris bàsics com Oncologia a Castelló, falta d’atenció en centres de salut, una planta tancada en l’Hospital de Vinaròs, mala praxi, o canvis en l’adreça de l’Hospital que repercuteixen en el servei”, ha assenyalat.

El portaveu popular, qui ha acudit acompanyat del portaveu del PP a l’Ajuntament de Vinaròs Juan Amat, ha mantingut reunions amb sindicats sanitaris i ciutadans de la comarca per a atendre les seues demandes i escoltar les seues necessitats.

Per al portaveu popular “la consellera Munt ha d’explicar les retallades en l’assistència sanitària que estan patint tots els departaments de salut de la Comunitat Valenciana i que està afectant seriosament a la prestació del servei sanitari que reben els ciutadans, com per exemple la supressió del banc de sang”.

Zaplana ha indicat que “hi ha caos en el sistema sanitari valencià a causa de la paralització que pateix la Conselleria a causa de les lluites internes producte del mestissatge, els endolls, destitucions i nous nomenaments. Aquesta situació està repercutint en els usuaris doncs hi ha falta de previsió en els serveis i retallades en tot el territori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.