fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PPCS exigeix a Puig retirar “immediatament” el barracó de l’Hospital Provincial on s’atén els pacients de la Unitat de Conductes Addictives

El PPCS exigeix a Puig retirar “immediatament” el barracó de l’Hospital Provincial on s’atén els pacients de la Unitat de Conductes Addictives

• La diputada provincial del Partit Popular Nieves Martínez insta l’equip de Govern de la Diputació al fet que alça la veu davant Puig perquè es frene el desmantellament de serveis a l’Hospital Provincial de Castelló.

Nou toc del Síndic de Greuges pel barracó de l’Hospital Provincial de Castelló on s’atén els pacients de la Unitat de Conductes Addictives (UCA) després de la queixa que va presentar el sindicat CCOO. La diputada provincial del Partit Popular Nieves Martínez exigeix a Puig que retire “immediatament” el barracó de l’Hospital Provincial de Castelló on s’atén els pacients de la UCA.

A més, la diputada provincial insta l’equip de Govern de la Diputació, és a dir a PSOE i Compromís, al fet que alcen la veu davant Puig perquè es frene el desmantellament de serveis a l’Hospital Provincial de Castelló.

“És lamentable que la Unitat de Conductes Addictives continue en barracons, però també és lamentable que pel desmantellament sanitari de Puig, l’Hospital Provincial de Castelló haja hagut d’interrompre des de fa mesos les proves preventives de detecció de càncer de còlon per falta de personal”, alerta Martínez.

“Des del Partit Popular de la província de Castelló exigim al PSOE que invertisca a l’Hospital Provincial i frene immediatament el desmantellament de sanitaris i serveis que afecta el conjunt dels castellonencs així com als professionals que treballen en el centre hospitalari”, indica la diputada.

En el cas dels barracons on està l’UCA, cal recordar que la Sindicatura de Greuges ja fa mesos que va alertar que “aquestes instal·lacions no compten amb els mitjans ni amb els espais que garantisquen els drets de privacitat i intimitat dels usuaris, ni tan sols les condicions laborals suficients per a satisfer els mínims establits”, recull la queixa de CCOO. Cal recordar que el sindicat CCOO ja va denunciar aquest fet fa sis anys sense que res haja canviat fins hui, “la qual cosa demostra la inacció i la nul·la gestió sanitària de Puig”, subratlla Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.