fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els afiliats voten de forma unànime a Barrachina com a nou president del PPCS

Els afiliats voten de forma unànime a Barrachina com a nou president del PPCS

Un total de 1.629 afiliats han votat a Miguel Barrachina del total de 1.631 vots emesos amb una participació del 92% dels afiliats.

Els afiliats del PP de Castelló han votat de forma unànime a Miguel Barrachina com a president del PP de la província. Amb un cens de 1.772 afiliats, la participació d’esta jornada ha sigut del 92%. És a dir, 1.631 afiliats han acudit a votar a les diferents taules electorals. D’ells, 1.629 han votat a Miguel Barrachina, s’han comptabilitzat dos vots en blanc i cap vot nul en el procés.
Dins del calendari establit pel COC (Comitè Organitzador del XIV Congrés) del PPCS, en la jornada d’avui s’han habilitat urnes a través de les diferents seus perquè tothom poguera votar i els afiliats, de forma unànime, han mostrat la seua confiança a la candidatura de Barrachina com a nou president del PP en la província.

El PP de Castelló ha culminat així un procés que va iniciar en 2015 amb el ‘Open PPCS’ de forma pionera i en el qual els afiliats van poder triar la configuració de les llistes municipals. Ara, qualsevol afiliat ha pogut presentar la seua candidatura a presidir el PPCS (tan sols feien falta 50 avals). Al final només s’ha presentat la candidatura de Miguel Barrachina que ja va comptar amb més del 95% dels avals mostrant la unitat del PPCS.

Miguel Barrachina ha agraït a tots els seus companys “el suport incondicional que va fer que fera el pas per a presentar-me i que avui han tornat a demostrar de forma evident”. Barrachina ha recordat avui que “el PP és el partit de la llibertat, l’únic que defensa a la província de Castelló, el partit de l’ocupació i del benestar” i que el seu objectiu de cara al nou PPCS és “seguir aconseguint que el PP siga el partit més votat, el que crea ocupació i aposta per la justícia social, el que defensa i s’assembla a la gent de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.