fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els afiliats voten de forma un脿nime a Barrachina com a nou president del PPCS

Els afiliats voten de forma un脿nime a Barrachina com a nou president del PPCS

Un total de 1.629 afiliats han votat a Miguel Barrachina del total de 1.631 vots emesos amb una participaci贸 del 92% dels afiliats.

Els afiliats del PP de Castell贸 han votat de forma un脿nime a Miguel Barrachina com a president del PP de la prov铆ncia. Amb un cens de 1.772 afiliats, la participaci贸 d’esta jornada ha sigut del 92%. 脡s a dir, 1.631 afiliats han acudit a votar a les diferents taules electorals. D’ells, 1.629 han votat a Miguel Barrachina, s’han comptabilitzat dos vots en blanc i cap vot nul en el proc茅s.
Dins del calendari establit pel COC (Comit猫 Organitzador del XIV Congr茅s) del PPCS, en la jornada d’avui s’han habilitat urnes a trav茅s de les diferents seus perqu猫 tothom poguera votar i els afiliats, de forma un脿nime, han mostrat la seua confian莽a a la candidatura de Barrachina com a nou president del PP en la prov铆ncia.

El PP de Castell贸 ha culminat aix铆 un proc茅s que va iniciar en 2015 amb el ‘Open PPCS’ de forma pionera i en el qual els afiliats van poder triar la configuraci贸 de les llistes municipals. Ara, qualsevol afiliat ha pogut presentar la seua candidatura a presidir el PPCS (tan sols feien falta 50 avals). Al final nom茅s s’ha presentat la candidatura de Miguel Barrachina que ja va comptar amb m茅s del 95% dels avals mostrant la unitat del PPCS.

Miguel Barrachina ha agra茂t a tots els seus companys “el suport incondicional que va fer que fera el pas per a presentar-me i que avui han tornat a demostrar de forma evident”. Barrachina ha recordat avui que “el PP 茅s el partit de la llibertat, l’煤nic que defensa a la prov铆ncia de Castell贸, el partit de l’ocupaci贸 i del benestar” i que el seu objectiu de cara al nou PPCS 茅s “seguir aconseguint que el PP siga el partit m茅s votat, el que crea ocupaci贸 i aposta per la just铆cia social, el que defensa i s’assembla a la gent de Castell贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.