fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els populars de Castelló aposten per l’eliminació de les traves burocràtiques que facilitin l’obertura de negocis

Els populars de Castelló aposten per l’eliminació de les traves burocràtiques que facilitin l’obertura de negocis

Macián: “Les polítiques d’ocupació del bipartit engreixaran l’administració mentre segueixen castigant amb augment d’impostos a les empreses”.

El GM Popular adverteix d’un pressupost municipal, amb segell de l’esquerra radical, que aposta per polítiques d’ocupació que busquen engreixar l’administració, mentre segueixen castigant, amb més imposats, a les empreses.

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, ha manifestat: “Una administració pública que segueix creixent en funcionaris, de manera abusiva, augmenta la despesa corrent i, per tant, el dèficit públic, que és precisament el que cal reduir”.

El Grup Municipal Popular aposta per dotar d’incentius a les empreses, “perquè són generadores d’ocupació, si no vam crear un clima propici perquè s’instal·lin en sòl castellonenc, seguirem malgastant oportunitats de creixement econòmic”, apunta Macián.

Els populars aposten per l’eliminació de les traves burocràtiques que facilitin l’obertura de negocis, “però si el pressupost municipal ens aboca a continuar apujant els impostos a l’empresari, no hi haurà manera d’impulsar l’economia”.

Les polítiques d’ocupació del bipartit passen per una major dotació pressupostària als Jornals de Vila. “Una iniciativa que no és la solució que agrada a les persones aturades, ni la que va a posar fi a l’atur a la ciutat”.

“Una administració pública engreixada requereix major dotació de recursos públics que, al final, acabarem pagant tots els castellonencs a costa d’una major pressió fiscal en 2017”.

“Hem de treballar per fomentar la contractació empresarial, escoltar les necessitats dels qui van decidir emprendre, assumint els regs de l’obertura d’un negoci. Fer-los pagar més, ofegant-los amb una pujada d’impostos, no és contribuir a la recuperació econòmica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.