fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els populars de Castell贸 aposten per l’eliminaci贸 de les traves burocr脿tiques que facilitin l’obertura de negocis

Els populars de Castell贸 aposten per l’eliminaci贸 de les traves burocr脿tiques que facilitin l’obertura de negocis

Maci谩n: “Les pol铆tiques d’ocupaci贸 del bipartit engreixaran l’administraci贸 mentre segueixen castigant amb augment d’impostos a les empreses”.

El GM Popular adverteix d’un pressupost municipal, amb segell de l’esquerra radical, que aposta per pol铆tiques d’ocupaci贸 que busquen engreixar l’administraci贸, mentre segueixen castigant, amb m茅s imposats, a les empreses.

El portaveu popular adjunt, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n, ha manifestat: “Una administraci贸 p煤blica que segueix creixent en funcionaris, de manera abusiva, augmenta la despesa corrent i, per tant, el d猫ficit p煤blic, que 茅s precisament el que cal reduir”.

El Grup Municipal Popular aposta per dotar d’incentius a les empreses, “perqu猫 s贸n generadores d’ocupaci贸, si no vam crear un clima propici perqu猫 s’instal路lin en s貌l castellonenc, seguirem malgastant oportunitats de creixement econ貌mic”, apunta Maci谩n.

Els populars aposten per l’eliminaci贸 de les traves burocr脿tiques que facilitin l’obertura de negocis, “per貌 si el pressupost municipal ens aboca a continuar apujant els impostos a l’empresari, no hi haur脿 manera d’impulsar l’economia”.

Les pol铆tiques d’ocupaci贸 del bipartit passen per una major dotaci贸 pressupost脿ria als Jornals de Vila. “Una iniciativa que no 茅s la soluci贸 que agrada a les persones aturades, ni la que va a posar fi a l’atur a la ciutat”.

“Una administraci贸 p煤blica engreixada requereix major dotaci贸 de recursos p煤blics que, al final, acabarem pagant tots els castellonencs a costa d’una major pressi贸 fiscal en 2017”.

“Hem de treballar per fomentar la contractaci贸 empresarial, escoltar les necessitats dels qui van decidir emprendre, assumint els regs de l’obertura d’un negoci. Fer-los pagar m茅s, ofegant-los amb una pujada d’impostos, no 茅s contribuir a la recuperaci贸 econ貌mica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.