fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Populars exigeixen a Marco que reivindique el finançament autonòmic que la ciutat necessita

Els Populars exigeixen a Marco que reivindique el finançament autonòmic que la ciutat necessita

Carrasco: “L’alcaldessa permet que l’Ajuntament finance obres de competència autonòmica”.

El Grup Municipal Popular demana a l’alcaldessa Amparo Marco que siga més reivindicativa del que va anar l’any passat a l’hora de reclamar al president de la Generalitat Valenciana, del seu mateix partit, el finançament que la ciutat de Castelló necessita.

Recentment s’ha fet pública la inversió que el Consell destinarà a la província de Castelló (46,6 milions d’euros), amb el nou pressupost de 2017. Els populars lamenten que la quantitat s’haja vist de nou reduïda en gairebé 6 milions d’euros, la qual cosa suposa una nova retallada en la inversió per a la província caient en 10 milions respecte a 2014 quan, amb l’últim govern del PP, aquesta es va disparar fins als 57 milions d’euros.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha manifestat: “Exigim a l’alcaldessa que siga capaç aquest any de portar per a Castelló el finançament autonòmic que la ciutat necessita, perquè la seua falta de reivindicació li ha costat als castellonencs 4.233.695 euros”.

En aquest sentit, Carrasco fa referència a les actuacions que el bipartit està portant als centres educatius a través de les inversions financerament sostenibles i que ascendeixen a 310.000 euros, tal com van anunciar en premsa. Perquè, “si són obres de manteniment, que és el que li correspon a fer a l’Ajuntament, no entenem l’autobombo que els estan donant, doncs cada any, amb el govern anterior s’invertia la mateixa quantitat per a reparacions en els col·legis de la ciutat. I si es tracta d’obra nova, és a dir, d’inversions en adequació o infraestructures dels col·legis de la ciutat, això li correspon a la Conselleria d’Educació”.

L’obres antiinundacions en la séquia L’Obra (803.000 euros), la séquia La Plana (1.551.000 euros) o el bombament en Verge del Carmen (319.700 euros), suposen altres inversions corresponents a l’àmbit autonòmic que no obstant això pagaran els castellonencs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.