fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es querellen contra l’alcalde, la regidora de Seguretat i alguns locals d’oci de Vila-real

Es querellen contra l’alcalde, la regidora de Seguretat i alguns locals d’oci de Vila-real

L’Ajuntament ha em茅s un comunicat.

Reprodu茂m el comunicat de l’Ajuntament de Vila-real al voltant de la querella presentada contra l’alcalde, la regidora de Seguretat i els locals d’oci del carrer del Pare Molina:

En relaci贸 a la publicaci贸 de not铆cies referents a la interposici贸 d’una querella criminal contra l’alcalde, Jos茅 Benlloch, la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia G贸mez, i els locals d’oci i restauraci贸 del carrer del Pare Molina, l’Ajuntament de Vila-real fa saber:

La zona coneguda popularment com a 鈥渢asques鈥 o zona de tardeo, situada al carrer per als vianants del Pare Molina, ha suposat en els 煤ltims anys un revulsiu per a l’oci a la ciutat, convertint-se en un dinamitzador social, cultural i econ貌mic i un element important d’atracci贸 de visitants d’altres poblacions que, despr茅s del tardeo o aperitiu, romanen a la ciutat per a dinar o sopar en aquests i altres restaurants de Vila-real.

L’Ajuntament de Vila-real, en comunicaci贸 cont铆nua amb els propietaris de les 鈥渢asques鈥 i els ve茂ns de la zona, ha posat en marxa les mesures oportunes per a garantir la compatibilitat entre el dret al descans i acc茅s a les seues cases dels ve茂ns, el dret a emprendre amb noves iniciatives d’oci dels locals i el dret dels vila-realencs a gaudir d’una alternativa d’oci saludable i culturalment atractiva, respectuosa amb el ve茂nat i l’entorn.

L’activitat de la zona de tardeo acaba sempre abans de les 22.00 hores, amb la qual cosa es respecta en tot moment l’horari nocturn establit per la normativa. La neteja i posada en ordre del carrer, a c脿rrec dels locals, tamb茅 queda garantida cada dia.
Benlloch defensa la zona de tardeo de Vila-real com a generadora d’oportunitats i d’una ciutat viva que ofereix alternatives als seus ve茂ns, dinamitzant cultura i economia i evitant el despla莽ament a municipis ve茂ns.

鈥淟’activitat humana a les ciutats genera multitud de distorsions i mol猫sties; cada dia mediem i gestionem, intentem regular per a garantir la conviv猫ncia entre la multitud d’activitats que es generen en una ciutat viva, que ofereix oportunitats de progr茅s i creixement als ciutadans i ciutadanes per a la seua felicitat. Viure en comunitat 茅s tolerar als altres amb unes regles鈥, puntualitza l’alcalde.
Benlloch lamenta l’oportunisme d’una querella criminal que arriba en plena campanya electoral, pretenent d’aquesta manera interferir en l’opini贸 p煤blica de Vila-real sense conc贸rrer a les eleccions. L’alcalde lamenta, a m茅s, que, havent-hi, en un Estat de Dret, multitud d’instruments i recursos per a defensar els propis interessos, s’ha optat en aquest cas per l’instrument m茅s perjudicial per a l’honor de les persones, tant els propietaris de les tasques com el propi alcalde.

鈥淎questa querella, en plena campanya, persegueix objectius pol铆tics foscos per a tacar l’honor de l’actual equip de govern a trav茅s de greus inj煤ries i cal煤mnies que no es corresponen amb la veritat. Per貌 volem deixar clar que, en democr脿cia, els qui decideixen els governs s贸n els ciutadans amb els seus vots; amb aquestes greus acusacions, no aconseguiran que deixem de treballar per una ciutat viva, d’oportunitats i respectuosa amb la conviv猫ncia. Uns altres volen que tornem arrere, a la ciutat fosca, trista i d’oportunitats nom茅s per a uns quants鈥, conclou Benlloch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.