fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es querellen contra l’alcalde, la regidora de Seguretat i alguns locals d’oci de Vila-real

Es querellen contra l’alcalde, la regidora de Seguretat i alguns locals d’oci de Vila-real

L’Ajuntament ha emés un comunicat.

Reproduïm el comunicat de l’Ajuntament de Vila-real al voltant de la querella presentada contra l’alcalde, la regidora de Seguretat i els locals d’oci del carrer del Pare Molina:

En relació a la publicació de notícies referents a la interposició d’una querella criminal contra l’alcalde, José Benlloch, la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, i els locals d’oci i restauració del carrer del Pare Molina, l’Ajuntament de Vila-real fa saber:

La zona coneguda popularment com a “tasques” o zona de tardeo, situada al carrer per als vianants del Pare Molina, ha suposat en els últims anys un revulsiu per a l’oci a la ciutat, convertint-se en un dinamitzador social, cultural i econòmic i un element important d’atracció de visitants d’altres poblacions que, després del tardeo o aperitiu, romanen a la ciutat per a dinar o sopar en aquests i altres restaurants de Vila-real.

L’Ajuntament de Vila-real, en comunicació contínua amb els propietaris de les “tasques” i els veïns de la zona, ha posat en marxa les mesures oportunes per a garantir la compatibilitat entre el dret al descans i accés a les seues cases dels veïns, el dret a emprendre amb noves iniciatives d’oci dels locals i el dret dels vila-realencs a gaudir d’una alternativa d’oci saludable i culturalment atractiva, respectuosa amb el veïnat i l’entorn.

L’activitat de la zona de tardeo acaba sempre abans de les 22.00 hores, amb la qual cosa es respecta en tot moment l’horari nocturn establit per la normativa. La neteja i posada en ordre del carrer, a càrrec dels locals, també queda garantida cada dia.
Benlloch defensa la zona de tardeo de Vila-real com a generadora d’oportunitats i d’una ciutat viva que ofereix alternatives als seus veïns, dinamitzant cultura i economia i evitant el desplaçament a municipis veïns.

“L’activitat humana a les ciutats genera multitud de distorsions i molèsties; cada dia mediem i gestionem, intentem regular per a garantir la convivència entre la multitud d’activitats que es generen en una ciutat viva, que ofereix oportunitats de progrés i creixement als ciutadans i ciutadanes per a la seua felicitat. Viure en comunitat és tolerar als altres amb unes regles”, puntualitza l’alcalde.
Benlloch lamenta l’oportunisme d’una querella criminal que arriba en plena campanya electoral, pretenent d’aquesta manera interferir en l’opinió pública de Vila-real sense concórrer a les eleccions. L’alcalde lamenta, a més, que, havent-hi, en un Estat de Dret, multitud d’instruments i recursos per a defensar els propis interessos, s’ha optat en aquest cas per l’instrument més perjudicial per a l’honor de les persones, tant els propietaris de les tasques com el propi alcalde.

“Aquesta querella, en plena campanya, persegueix objectius polítics foscos per a tacar l’honor de l’actual equip de govern a través de greus injúries i calúmnies que no es corresponen amb la veritat. Però volem deixar clar que, en democràcia, els qui decideixen els governs són els ciutadans amb els seus vots; amb aquestes greus acusacions, no aconseguiran que deixem de treballar per una ciutat viva, d’oportunitats i respectuosa amb la convivència. Uns altres volen que tornem arrere, a la ciutat fosca, trista i d’oportunitats només per a uns quants”, conclou Benlloch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.