fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Espanya: “El caos en la gesti贸 de festes porta a les empreses locals a perdre pres猫ncia en la Magdalena enfront d’empresaris de fora”

Espanya: “El caos en la gesti贸 de festes porta a les empreses locals a perdre pres猫ncia en la Magdalena enfront d’empresaris de fora”

El Grup Municipal Popular insta al bipartit a recapacitar en la seua gesti贸 de les festes perqu猫 els empresaris locals i de la prov铆ncia estan sent els principals perjudicats del seu caos, falta de previsi贸 i promeses incomplides.

La regidora popular, Maria Espanya, ha manifestat: “L’alcaldessa es va comprometre a impulsar l’economia castellonenca a trav茅s de les seues festes i la realitat 茅s que les empreses locals estan perdent pres猫ncia en la programaci贸 de la Magdalena”.

“Ho hem vist amb la Fonda Asturiana, amb el Mercat Artesanal, que tampoc tindr脿 segell castellonenc, i amb la carpa alemanya”, explica Espanya.

A m茅s, “aquest procediment de traure a concurs les carpes i les fondes no afecta a tots per igual”, afig Espanya referint-se a la fonda de la pla莽a Santa Clara, l’adjudicaci贸 de la qual no s’ha tret a concurs p煤blic.

“Demanem al bipartit que reconsidere aquesta l铆nia de treball que est脿 deixant fora de les contractacions a tants empresaris locals que no es van a veure beneficiats d’aqueix impacte econ貌mic que genera la nostra setmana gran”.

D’altra banda, els populars critiquen la falta de previsi贸 i els preus per sota de les tarifes de mercat que han fet que moltes empreses hoteleres declinaren optar als lots per pernoctacions i dietes que ofereix el bipartit.

A tot a莽貌 cal sumar les promeses incomplides del bipartit que va anunciar als ens festius eximir-los del pagament de les taxes per organitzar les festes, anunciant-ho amb grans titulars que s’ha acabat portant el vent, perqu猫 “ara el bipartit es retracta de les seues pr貌pies paraules. Primer creen expectatives al m贸n de la festa i despr茅s li les lleven”.

Per tots aquests exemples, el Grup Municipal Popular demana al bipartit que reflexione referent a la seua ca貌tica gesti贸 de festes i que comence a escoltar a la ciutadania per a no seguir ocasionant noves decepcions als ciutadans de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.