fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Espanya: “El caos en la gestió de festes porta a les empreses locals a perdre presència en la Magdalena enfront d’empresaris de fora”

Espanya: “El caos en la gestió de festes porta a les empreses locals a perdre presència en la Magdalena enfront d’empresaris de fora”

El Grup Municipal Popular insta al bipartit a recapacitar en la seua gestió de les festes perquè els empresaris locals i de la província estan sent els principals perjudicats del seu caos, falta de previsió i promeses incomplides.

La regidora popular, Maria Espanya, ha manifestat: “L’alcaldessa es va comprometre a impulsar l’economia castellonenca a través de les seues festes i la realitat és que les empreses locals estan perdent presència en la programació de la Magdalena”.

“Ho hem vist amb la Fonda Asturiana, amb el Mercat Artesanal, que tampoc tindrà segell castellonenc, i amb la carpa alemanya”, explica Espanya.

A més, “aquest procediment de traure a concurs les carpes i les fondes no afecta a tots per igual”, afig Espanya referint-se a la fonda de la plaça Santa Clara, l’adjudicació de la qual no s’ha tret a concurs públic.

“Demanem al bipartit que reconsidere aquesta línia de treball que està deixant fora de les contractacions a tants empresaris locals que no es van a veure beneficiats d’aqueix impacte econòmic que genera la nostra setmana gran”.

D’altra banda, els populars critiquen la falta de previsió i els preus per sota de les tarifes de mercat que han fet que moltes empreses hoteleres declinaren optar als lots per pernoctacions i dietes que ofereix el bipartit.

A tot açò cal sumar les promeses incomplides del bipartit que va anunciar als ens festius eximir-los del pagament de les taxes per organitzar les festes, anunciant-ho amb grans titulars que s’ha acabat portant el vent, perquè “ara el bipartit es retracta de les seues pròpies paraules. Primer creen expectatives al món de la festa i després li les lleven”.

Per tots aquests exemples, el Grup Municipal Popular demana al bipartit que reflexione referent a la seua caòtica gestió de festes i que comence a escoltar a la ciutadania per a no seguir ocasionant noves decepcions als ciutadans de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.