fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gabarda (C’s) sol路licita el protocol d’assignaci贸 de locals cedits a associacions per l’Ajuntament de Castell贸

Gabarda (C’s)  sol路licita el protocol d’assignaci贸 de locals cedits a associacions per l’Ajuntament de Castell贸

La portaveu聽de Ciudadanos, pregunta tamb茅 “pel retard de tres mesos en el canvi de denominaci贸 d’un centre escolar p煤blic en el Grau”

La portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Cristina Gavarda, ha sol路licitat en la Comissi贸 de Govern i Participaci贸 “el protocol d’assignaci贸 de locals cedits pel Consistori, aix铆 com els criteris de substituci贸 o reempla莽ament quan una associaci贸 cultural, social o de ve茂ns cessa la seua activitat”. “Actualment, hi ha moltes que comparteixen local i si no es reempla莽a amb celeritat en favor d’una altra associaci贸 quan alguna deixa de funcionar, s’est脿 perdent la possibilitat d’ocupar de forma eficient els recursos municipals”, ha criticat Gavarda.

Aix铆 mateix, l’edil ha preguntat “pel retard de tres mesos en el canvi de denominaci贸 d’un centre escolar p煤blic en el Grau de Castell贸”. “L’AMPA i els professors han traslladat a C’s la seua decepci贸 per la falta de comunicaci贸 amb el Govern, ja que es tracta d’un canvi que ha de passar pr猫viament per ple per a la seua aprovaci贸”, ha explicat la regidor. “A莽貌 demostra una vegada m茅s el mal funcionament de l’Administraci贸 Local a causa de les duplicitats i tr脿mits burocr脿tics que C’s sempre ha sigut partidari de suprimir”, ha concl貌s la portaveu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.