fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació millora la qualitat de vida dels veïns de La Llosa

La Diputació millora la qualitat de vida dels veïns de La Llosa

Moliner coneix en primera persona el funcionament d’este servei a favor de la consolidació de població en els municipis.

La Diputació de Castelló millora la qualitat de vida dels veïns de La Llosa a través de la nova Unitat de Respir Familiar que ja atén a una dotzena de persones majors del municipi. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut en primera persona al costat de l’alcalde de la Llosa, Joaquín Llopis, el funcionament d’este servei de la Diputació a favor de la consolidació de població en els municipis com a part del seu programa Repoblem.

“La millor atenció als nostres majors és una obligació que tots tenim com a societat, però quan a més parlem de persones majors que viuen en pobles xicotets amb pocs recursos és encara més necessari. Des del Govern Provincial treballem per a garantir la igualtat d’oportunitats en tot el territori castellonenc, perquè qualsevol ciutadà tinga les mateixes oportunitats residisca en el municipi que residisca”, ha assenyalat després de conversar amb alguns usuaris i treballadors.

En eixe sentit, el president ha posat en valor el treball que els professionals d’estos centres realitzen “per millorar la qualitat de vida dels nostres majors. Les Unitats de Respir Familiar s’estan consolidant com un servei aliat dels ajuntaments contra la despoblació i també per a les famílies de la província, i avui he pogut escoltar casos que m’han confirmat l’encert d’eixa iniciativa per a frenar la despoblació dels nostres municipis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.