fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 millora la qualitat de vida dels ve茂ns de La Llosa

La Diputaci贸 millora la qualitat de vida dels ve茂ns de La Llosa

Moliner coneix en primera persona el funcionament d’este servei a favor de la consolidaci贸 de poblaci贸 en els municipis.

La Diputaci贸 de Castell贸 millora la qualitat de vida dels ve茂ns de La Llosa a trav茅s de la nova Unitat de Respir Familiar que ja at茅n a una dotzena de persones majors del municipi. El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha conegut en primera persona al costat de l’alcalde de la Llosa, Joaqu铆n Llopis, el funcionament d’este servei de la Diputaci贸 a favor de la consolidaci贸 de poblaci贸 en els municipis com a part del seu programa Repoblem.

“La millor atenci贸 als nostres majors 茅s una obligaci贸 que tots tenim com a societat, per貌 quan a m茅s parlem de persones majors que viuen en pobles xicotets amb pocs recursos 茅s encara m茅s necessari. Des del Govern Provincial treballem per a garantir la igualtat d’oportunitats en tot el territori castellonenc, perqu猫 qualsevol ciutad脿 tinga les mateixes oportunitats residisca en el municipi que residisca”, ha assenyalat despr茅s de conversar amb alguns usuaris i treballadors.

En eixe sentit, el president ha posat en valor el treball que els professionals d’estos centres realitzen “per millorar la qualitat de vida dels nostres majors. Les Unitats de Respir Familiar s’estan consolidant com un servei aliat dels ajuntaments contra la despoblaci贸 i tamb茅 per a les fam铆lies de la prov铆ncia, i avui he pogut escoltar casos que m’han confirmat l’encert d’eixa iniciativa per a frenar la despoblaci贸 dels nostres municipis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.