fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda aposta per la formació per impulsar el comerç local

L’Ajuntament d’Onda aposta per la formació per impulsar el comerç local

L’equip de govern encarrega a la Cambra de Comerç un estudi per identificar les necessitats formatives de les empreses d’Onda, a fi d’augmentar la seva competitivitat i dinamitzar l’economia local.

L’Ajuntament d’Onda, que té com a objectiu la promoció i el foment del comerç de la localitat, ha arribat a un acord amb la Cambra de Comerç de Castelló per identificar les necessitats formatives de les empreses representants del sector comercial d’Onda, incloent les ubicades en el Mercat Municipal, i generar polítiques econòmiques concretes que ho revitalitzen.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha explicat que aquest estudi permetrà detectar quins són els requeriments d’habilitats i coneixements del personal de les empreses d’Onda, tant actualment com en un futur, “ja que les necessitats de les organitzacions canvien ràpidament i açò suposa que també es modifiquen les competències i el nivell exigit de les mateixes”.

D’aquesta manera, l’equip de govern socialista abrigalla al comerç local i facilita que les empreses del municipi “puguen disposar de competències precises per aconseguir els seus objectius”. En aquest sentit, Badenas entén que “la formació és la ferramenta clau per aconseguir que les persones adquirisquen els coneixements, habilitats i competències per exercir de manera òptima el seu lloc de treball, fent amb això més competitives a les empreses d’Onda”.

Javier Valls, director de l’Àrea de Formació i Ocupació de la Cambra de Comerç de Castelló, ha explicat que aquest projecte permetrà a l’Ajuntament disposar d’informació actualitzada de les necessitats formatives de les empreses locals, dissenyar la formació adequada a les exigències de les mateixes i optimitzar els recursos disponibles en matèria de formació. Després d’un important treball de camp dut a terme per personal de l’Ajuntament, la Cambra de Comerç es compromet a presentar un informe final d’ací a dos mesos amb una proposta de planificació de les accions a realitzar per cobrir aquestes necessitats formatives detectades.

Finalment, Badenas s’ha mostrat optimista amb aquesta iniciativa que “permetrà desenvolupar accions formatives dirigides a empreses i comerços de la ciutat amb l’objectiu d’augmentar la seua competitivitat i dinamitzar l’economia local”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.