fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda aposta per la formaci贸 per impulsar el comer莽 local

L’Ajuntament d’Onda aposta per la formaci贸 per impulsar el comer莽 local

L’equip de govern encarrega a la Cambra de Comer莽 un estudi per identificar les necessitats formatives de les empreses d’Onda, a fi d’augmentar la seva competitivitat i dinamitzar l’economia local.

L’Ajuntament d’Onda, que t茅 com a objectiu la promoci贸 i el foment del comer莽 de la localitat, ha arribat a un acord amb la Cambra de Comer莽 de Castell贸 per identificar les necessitats formatives de les empreses representants del sector comercial d’Onda, incloent les ubicades en el Mercat Municipal, i generar pol铆tiques econ貌miques concretes que ho revitalitzen.

El tinent d’alcalde de l’脿rea de Dinamitzaci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament d’Onda, 脕ngel Badenas, ha explicat que aquest estudi permetr脿 detectar quins s贸n els requeriments d’habilitats i coneixements del personal de les empreses d’Onda, tant actualment com en un futur, “ja que les necessitats de les organitzacions canvien r脿pidament i a莽貌 suposa que tamb茅 es modifiquen les compet猫ncies i el nivell exigit de les mateixes”.

D’aquesta manera, l’equip de govern socialista abrigalla al comer莽 local i facilita que les empreses del municipi “puguen disposar de compet猫ncies precises per aconseguir els seus objectius”. En aquest sentit, Badenas ent茅n que “la formaci贸 茅s la ferramenta clau per aconseguir que les persones adquirisquen els coneixements, habilitats i compet猫ncies per exercir de manera 貌ptima el seu lloc de treball, fent amb aix貌 m茅s competitives a les empreses d’Onda”.

Javier Valls, director de l’脌rea de Formaci贸 i Ocupaci贸 de la Cambra de Comer莽 de Castell贸, ha explicat que aquest projecte permetr脿 a l’Ajuntament disposar d’informaci贸 actualitzada de les necessitats formatives de les empreses locals, dissenyar la formaci贸 adequada a les exig猫ncies de les mateixes i optimitzar els recursos disponibles en mat猫ria de formaci贸. Despr茅s d’un important treball de camp dut a terme per personal de l’Ajuntament, la Cambra de Comer莽 es compromet a presentar un informe final d’ac铆 a dos mesos amb una proposta de planificaci贸 de les accions a realitzar per cobrir aquestes necessitats formatives detectades.

Finalment, Badenas s’ha mostrat optimista amb aquesta iniciativa que “permetr脿 desenvolupar accions formatives dirigides a empreses i comer莽os de la ciutat amb l’objectiu d’augmentar la seua competitivitat i dinamitzar l’economia local”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.