fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda redueix la pressi贸 fiscal del 0,88 al 0,72% per habitant en tres anys

L’Ajuntament d’Onda redueix la pressi贸 fiscal del 0,88 al 0,72% per habitant en tres anys

L’esfor莽 que realitza cada onder s’ha vist redu茂t en esta legislatura gr脿cies a la gesti贸 de l’equip de govern per a abaixar l’Impost de B茅ns Immobles.

L’Ajuntament d’Onda ha disminu茂t la pressi贸 fiscal del 0,88% al 0,72% per habitant en els tres anys de legislatura actual. L’alcalde, Ximo Huguet, ha explicat que “茅s una m脿xima d’este equip de govern que la ciutadania contribu茂sca amb el m铆nim possible a la gesti贸 municipal. Sabem que la principal via d’entrada de fons al consistori 茅s l’Impost de B茅ns Immobles, per貌 no volem que siga l’煤nica, per a莽貌 hem estat en contacte directe amb altres administracions perqu猫 este descens de la pressi贸 fiscal no es veja repercutit en el pressupost ni en les inversions que es duen a terme en la localitat. Hem aconseguit els nostres objectius, ja que enguany 2018 tenim un pressuposat r猫cord respecte als 煤ltims deu anys”.

A esta baixada en les contribucions, cal sumar les bonificacions que existeixen, per exemple, en l’Impost de B茅ns Immobles, amb fins a un 95% en aquells que es troben al centre hist貌ric protegit i obrin un negoci. A m茅s, s’han congelat la resta dels impostos i s’han baixat taxes com la de matrimonis civils, que ha passat de 100 euros a 20 euros, s’ha eliminat la taxa de manteniment de n铆nxols a partir del 2019, entre moltes altres coses.

L’alcalde ha destacat que “des de la regidoria d’Hisenda, que dirigeix Silvia Cerd脿, s’ha dut a terme una pol铆tica responsable en la gesti贸 dels diners de la ciutadania, ja que, si la pressi贸 fiscal disminueix, 茅s evident que els ingressos del consistori tamb茅 disminueixen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.