fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aposta per una reestructuració

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aposta per una reestructuració

Els regidors Pascual Herrera i Ricardo Aguilar presenten la seua renúncia per motius personals i seran substituïts per Susan Guillamón i Desam Pitarch.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre assumirà una redistribució de regidories a causa de l’eixida dels regidors Pascual Herrera i Ricardo Aguilar que seran substituïts per Susan Guillamón i Desam Pitarch. Pascual Herrera, que ha estat regidor de Festes i Joventut durant aquesta legislatura, i Ricardo Aguilar, regidor de Policia i Esports, faran efectiva la seua renúncia com a regidors del Grup Municipal del Partit Popular en el pròxim ple ordinari, que se celebrarà el 25 de gener. En tots dos casos, han decidit renunciar al seu càrrec per circumstàncies personals i ho han fet de forma simultània per facilitar el relleu i no restar operativitat a l’equip de govern. L’Alcalde Francisco Juan els ha agraït la tasca que han desenvolupat aquests anys com integrants de l’equip govern i els ha traslladat “el meu agraïment per l’esforç i dedicació en el seu paper com a regidors. Moltes gràcies per la vostra entrega i implicació que ha servit per millorar el nostre poble”.

Susan Guillamón ostentarà el càrrec de regidora de Festes i de Joventut. És estudiant de Dret a la Universitat Jaume I i es considera “molt implicada en les associacions i entitats de la localitat”. Com a principals reptes en la seva gestió, es marca “seguir treballant en la consolidació de la Regidoria de Joventut i aplicar una línia de continuïtat en l’organització de les Festes que, en els últims anys, han tingut una important repercussió i han millorat notablement”. Desam Pitarch, que compta amb experiència en la gestió municipal en haver estat regidora durant la legislatura 2011-2015, assumirà les regidories de Benestar Social -que ja va ocupar durant la seua anterior etapa com a edil- i d’Esports. “Treballar pels diferents col·lectius socials del meu poble i cobrir les principals demandes de persones amb necessitats especials sempre ha estat una satisfacció per a mi i per això, en aquesta nova etapa, tornaré a implicar-me al màxim “, ha assenyalat Desam Pitarch.

Dins dels canvis previstos, la regidora Alejandra Roca deixarà les responsabilitats de Benestar Social per assumir les carteres de Policia i Comerç que passarà a denominar-se “Comerç i Promoció Econòmica” i ampliarà el seu radi d’acció a una major atenció a activitats empresarials i de suport a iniciatives econòmiques locals.

L’Alcalde ha assenyalat que “estic convençut que, amb aquestes noves entrades de regidors i la redistribució de carteres, seguirem sent eficients i realitzant la gestió municipal amb entrega i dedicació. En el nostre equip seguim combinant experiència amb joventut i il·lusió i apostant pel treball constant com la millor manera de tirar endavant el nostre municipi. L’important és que, independentment de les persones, el projecte amb el qual gestionem el nostre poble segueix en marxa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.