fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre aposta per una reestructuraci贸

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre aposta per una reestructuraci贸

Els regidors Pascual Herrera i Ricardo Aguilar presenten la seua ren煤ncia per motius personals i seran substitu茂ts per Susan Guillam贸n i Desam Pitarch.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre assumir脿 una redistribuci贸 de regidories a causa de l’eixida dels regidors Pascual Herrera i Ricardo Aguilar que seran substitu茂ts per Susan Guillam贸n i Desam Pitarch. Pascual Herrera, que ha estat regidor de Festes i Joventut durant aquesta legislatura, i Ricardo Aguilar, regidor de Policia i Esports, faran efectiva la seua ren煤ncia com a regidors del Grup Municipal del Partit Popular en el pr貌xim ple ordinari, que se celebrar脿 el 25 de gener. En tots dos casos, han decidit renunciar al seu c脿rrec per circumst脿ncies personals i ho han fet de forma simult脿nia per facilitar el relleu i no restar operativitat a l’equip de govern. L’Alcalde Francisco Juan els ha agra茂t la tasca que han desenvolupat aquests anys com integrants de l’equip govern i els ha traslladat “el meu agra茂ment per l’esfor莽 i dedicaci贸 en el seu paper com a regidors. Moltes gr脿cies per la vostra entrega i implicaci贸 que ha servit per millorar el nostre poble”.

Susan Guillam贸n ostentar脿 el c脿rrec de regidora de Festes i de Joventut. 脡s estudiant de Dret a la Universitat Jaume I i es considera “molt implicada en les associacions i entitats de la localitat”. Com a principals reptes en la seva gesti贸, es marca “seguir treballant en la consolidaci贸 de la Regidoria de Joventut i aplicar una l铆nia de continu茂tat en l’organitzaci贸 de les Festes que, en els 煤ltims anys, han tingut una important repercussi贸 i han millorat notablement”. Desam Pitarch, que compta amb experi猫ncia en la gesti贸 municipal en haver estat regidora durant la legislatura 2011-2015, assumir脿 les regidories de Benestar Social -que ja va ocupar durant la seua anterior etapa com a edil- i d’Esports. “Treballar pels diferents col路lectius socials del meu poble i cobrir les principals demandes de persones amb necessitats especials sempre ha estat una satisfacci贸 per a mi i per aix貌, en aquesta nova etapa, tornar茅 a implicar-me al m脿xim “, ha assenyalat Desam Pitarch.

Dins dels canvis previstos, la regidora Alejandra Roca deixar脿 les responsabilitats de Benestar Social per assumir les carteres de Policia i Comer莽 que passar脿 a denominar-se “Comer莽 i Promoci贸 Econ貌mica” i ampliar脿 el seu radi d’acci贸 a una major atenci贸 a activitats empresarials i de suport a iniciatives econ貌miques locals.

L’Alcalde ha assenyalat que “estic conven莽ut que, amb aquestes noves entrades de regidors i la redistribuci贸 de carteres, seguirem sent eficients i realitzant la gesti贸 municipal amb entrega i dedicaci贸. En el nostre equip seguim combinant experi猫ncia amb joventut i il路lusi贸 i apostant pel treball constant com la millor manera de tirar endavant el nostre municipi. L’important 茅s que, independentment de les persones, el projecte amb el qual gestionem el nostre poble segueix en marxa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.