fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Macián (PP): “Cultura menysprea a Castelló retardant sense data el nomenament d’un gestor per a la programació dels teatres, museus o de l’auditori, entre altres espais”

Macián (PP): “Cultura menysprea a Castelló retardant sense data el nomenament d’un gestor per a la programació dels teatres, museus o de l’auditori, entre altres espais”

“És una mostra més de com el Consell de Ximo Puig tracta a Castelló de capital de segona, incomplint la seua promesa de designar, abans de finalitzar el 2016, un candidat per a la delegació territorial”.

El Grup Municipal Popular enlletgeix al Consell de Puig i Oltra la seua actitud continuista en el nou any, al menysprear a Castelló en àrees com a Cultura. Una irresponsabilitat compartida amb la mateixa alcaldessa de la ciutat que, segons el parer dels populars, segueix permetent que Castelló siga menys que València i Alacant, les altres dues capitals de província de la Comunitat Valenciana.

Malgrat voler implantar noves delegacions territorials per a assumir la programació cultural, “el Consell de Puig i Oltra no han nomenat encara un gestor per a Castelló, retardant aquest nomenament sense data concreta. I l’alcaldessa, Amparo Marco, roman impassible davant tal actitud del Consell”, ha manifestat el portaveu popular adjunt en l’Ajuntament de Castelló, Juan José Pérez Macián.

Macián: “Tornen a oblidar-se de Castelló després que el director de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), Abel Guarinos, es comprometera, en una visita a Castelló el passat mes d’octubre, a nomenar un gestor abans de finalitzar el 2016. Iniciem el 2017 amb una promesa incomplida més per part del govern autonòmic”.

I afig: “El que ocorre a Castelló no passa en les altres dues capitals de província (València i Alacant), a nosaltres segueixen obstinats a catalogar-nos com a capital de segona, obviant i oblidant les necessitats que puga tenir la ciutat de Castelló i els castellonencs. A Castelló aquest nomenament suposaria tenir un major control de la nostra programació cultural en els teatres, en els museus, en el Palau, en l’Espai d’Art Contemporani o en l’auditori, amb una oferta adequada als interessos dels castellonencs”.

“I a l’alcaldessa, no se li ha sentit encara alçar la veu en defensa dels interessos de Castelló en matèria de Cultura, serà que ella està satisfeta amb el tracte rebut fins ara”, conclou Macián.

Leave a Reply

Your email address will not be published.