fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Maci谩n (PP): “Cultura menysprea a Castell贸 retardant sense data el nomenament d’un gestor per a la programaci贸 dels teatres, museus o de l’auditori, entre altres espais”

Maci谩n (PP): “Cultura menysprea a Castell贸 retardant sense data el nomenament d’un gestor per a la programaci贸 dels teatres, museus o de l’auditori, entre altres espais”

“脡s una mostra m茅s de com el Consell de Ximo Puig tracta a Castell贸 de capital de segona, incomplint la seua promesa de designar, abans de finalitzar el 2016, un candidat per a la delegaci贸 territorial”.

El Grup Municipal Popular enlletgeix al Consell de Puig i Oltra la seua actitud continuista en el nou any, al menysprear a Castell贸 en 脿rees com a Cultura. Una irresponsabilitat compartida amb la mateixa alcaldessa de la ciutat que, segons el parer dels populars, segueix permetent que Castell贸 siga menys que Val猫ncia i Alacant, les altres dues capitals de prov铆ncia de la Comunitat Valenciana.

Malgrat voler implantar noves delegacions territorials per a assumir la programaci贸 cultural, “el Consell de Puig i Oltra no han nomenat encara un gestor per a Castell贸, retardant aquest nomenament sense data concreta. I l’alcaldessa, Amparo Marco, roman impassible davant tal actitud del Consell”, ha manifestat el portaveu popular adjunt en l’Ajuntament de Castell贸, Juan Jos茅 P茅rez Maci谩n.

Maci谩n: “Tornen a oblidar-se de Castell贸 despr茅s que el director de l’Institut Valenci脿 de Cultura (IVC), Abel Guarinos, es comprometera, en una visita a Castell贸 el passat mes d’octubre, a nomenar un gestor abans de finalitzar el 2016. Iniciem el 2017 amb una promesa incomplida m茅s per part del govern auton貌mic”.

I afig: “El que ocorre a Castell贸 no passa en les altres dues capitals de prov铆ncia (Val猫ncia i Alacant), a nosaltres segueixen obstinats a catalogar-nos com a capital de segona, obviant i oblidant les necessitats que puga tenir la ciutat de Castell贸 i els castellonencs. A Castell贸 aquest nomenament suposaria tenir un major control de la nostra programaci贸 cultural en els teatres, en els museus, en el Palau, en l’Espai d’Art Contemporani o en l’auditori, amb una oferta adequada als interessos dels castellonencs”.

“I a l’alcaldessa, no se li ha sentit encara al莽ar la veu en defensa dels interessos de Castell贸 en mat猫ria de Cultura, ser脿 que ella est脿 satisfeta amb el tracte rebut fins ara”, conclou Maci谩n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.