fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 concedeix m茅s d’1,5 milions en ajudes per a l’alimentaci贸 i higiene

Castell贸 concedeix m茅s d’1,5 milions en ajudes per a l’alimentaci贸 i higiene

El regidor Jose Luis L贸pez explica que durant el 2016 han donat prestacions a 4.826 persones per cobrir les necessitats b脿siques.

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Castell贸 han donat m茅s d’1,5 milions d’euros en ajudes per cobrir les necessitats b脿siques dels castellonencs amb problemes econ貌mics. Aquestes ajudes contemplen q眉estions com l’alimentaci贸 i higiene, el menjador escolar, ajudes per a l’escola infantil, aix铆 com per a la compra d’ulleres i electrodom猫stics. El regidor de Benestar Social i Depend猫ncia, Jose Luis L贸pez, destaca “la millora en l’agilitat per resoldre les prestacions econ貌miques, que ha aconseguit que les fam铆lies que pitjor ho estan passant puguen cobrir les seues necessitats b脿siques”.

D’aquesta manera, 茅s la partida d’alimentaci贸 i higiene la m茅s elevada, ja que han donat 4.413 prestacions, 茅s a dir, unes ajudes d’1.414.215 d’euros en total. L贸pez ressalta la import脿ncia d’aquestes prestacions, “doncs tots els castellonencs han de poder cobrir aquestes dues necessitats b脿siques, per aix貌 hem augmentat la partida en aquestes ajudes respecte a 2015”.

脡s important ressaltar que a l’estiu l’Ajuntament de Castell贸 i l’Associaci贸 Banc d’Aliments de Castell贸 van signar un conveni anual pel qual el consistori assumeix el lloguer i el manteniment del nou local de l’entitat. “Aquest tipus de col路laboraci贸 demostra el comprom铆s de la corporaci贸 amb les fam铆lies m茅s necessitades, les persones s贸n el primer” explica L贸pez..

D’altra banda, les ajudes per al menjador escolar han estat de 149, amb 52.134,49 euros. Quant a les prestacions per a la compra de productes com a ulleres o electrodom猫stics ha arribat a 31.490,29 euros, amb un total 211 prestacions. Finalment, les ajudes per a l’escola infantil ha estat de 32.024 euros, amb 53 ajudes en total.

Leave a Reply

Your email address will not be published.