fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Manolo Mata (PSPV): “Bonig no pot liderar la refundació d’un partit que ella ha dirigit”

Manolo Mata (PSPV): “Bonig no pot liderar la refundació d’un partit que ella ha dirigit”

El portaveu socialista en Els Corts considera urgent que la presidenta del PP valencià done explicacions pel processament d’Óscar Clavell i coincideix amb Artemi Rallo en què va ser ella la que va pressionar per a situar a la seua mà dreta en llocs d’eixida al Congrés malgrat ser investigat.

El portaveu del grup socialista en Els Corts, Manolo Mata, ha incidit avui en què “cada vegada és més evident que al PPCV ja no li n’hi ha prou amb una refundació per a acabar amb les seues nombroses trames de corrupció, sinó una autèntica refundició”, després de conèixer-se el processament del número dos per Castelló al Congrés dels Diputats i mà dreta d’Isabel Bonig durant la seua etapa com a alcaldessa a la Vall d’Uixó per prevaricació i malversació de fons públics.

En aquest sentit, Mata s’ha referit al cas Clavell en la mateixa línia que ahir ho va fer el diputat per Castelló del PSPV-PSOE, Artemi Rallo, i ha reiterat la “incompatibilitat de la presidenta del PP valencià per a liderar la regeneració d’un partit del que ella ha format part en els principals llocs directius i de l’administració”.

Des del PSPV han assenyalat la urgència que Bonig done les explicacions oportunes “posat que no podem oblidar que va ser ella qui va pressionar per a situar a Clavell en els llocs d’eixida al Congrés dels Diputats una vegada que ja estava sent investigat per la fiscalia”.

Els socialistes han destacat la “extraordinària casualitat” que “precisament el dia en el qual es va signar el contracte investigat -que tenia tots els informes tècnics en contra- ella estiguera de vacances, deixant a el seu número dos com a responsable de l’Ajuntament de la Vall” i han apuntat que “de la mateixa forma que ella li exigeix explicacions a Barberá per ser la responsable de l’Ajuntament de València durant l’època del blanqueig de capitals, Bonig haurà d’aclarir per què va impulsar que el seu número dos signara aquest contracte de més de 700.000 euros que cap dels tècnics de l’ajuntament havia avalat”.

El PSPV-PSOE ha destacat que no s’ha d’oblidar que va ser Bonig qui va fer les llistes per a les eleccions generals del 20D i qui va pressionar per a situar en llocs d’eixida a una persona que sabia perfectament que estava sent investigada des d’agost per la fiscalia.

En aquest sentit, han sol·licitat al president del Govern, Mariano Rajoy, a actuar amb contundència “d’una vegada per sempre” contra la corrupció. “És inaudit que el president seguisca parlant de lluita implacable i que no van a deixar passar ni una més si més no d’un mes després de la formació de les càmeres el seu grup tant en el Congrés com en el Senat ja està en cambra minvant amb diputats processats i un seient a Senat clarament tacat i involucrat en la trama corrupta “Taula” com és el de Rita Barberá”, ha incidit Mata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.