fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco afirma que l’Ajuntament de Castell贸 lluita contra la corrupci贸 amb una gesti贸 p煤blica “absolutament 猫tica”

Marco afirma que l’Ajuntament de Castell贸 lluita contra la corrupci贸 amb una gesti贸 p煤blica “absolutament 猫tica”

L’alcaldessa diu que el Govern municipal treballa per a posar ordre en l’economia i per a canviar la reputaci贸 de la ciutat.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha recalcat hui “la voluntat del Govern municipal d’activar tots els mecanismes administratius que reforcen els controls i les alertes per a evitar la corrupci贸 que tant dany ha causat a altres institucions, per貌, sobretot, a la credibilitat del p煤blic i a la democr脿cia, en general”. Les declaracions de Marco es produeixen arran de l’acord plenari per a la creaci贸 d’una oficina antifrau que v茅s-li encara m茅s per la integritat de l’acci贸 de govern municipal.

“Les administracions p煤bliques afronten di脿riament grans reptes per a millorar el benestar de la ciutadania i ho han de fer amb la m茅s absoluta transpar猫ncia. L’Ajuntament de Castell贸 est脿 obert de dalt a baix perqu猫 qualsevol s脿pia en qu猫 es gasta fins a l’煤ltim c猫ntim d’euro”, destaca, “perqu猫 el nostre objectiu 茅s millorar la qualitat de vida de les persones amb tots els recursos econ貌mics disponibles”.

Marco lamenta l’impacte negatiu que la corrupci贸 ha tingut en la pol铆tica i en les institucions de Castell贸 i la Comunitat Valenciana. “Hem viscut temps en els quals els representants de la ciutadania robaven i balafiaven els diners dels impostos per al seu enriquiment personal o per a finan莽ar de forma il路legal al seu partit pol铆tic”, afegeix. “El millor de tot 茅s que els corruptes estan ara asseguts en la banqueta i la Just铆cia els imposar脿 les penes que es mereixen”, afirma, en relaci贸 al cas G眉rtel.

A la seua manera de veure, el Govern municipal de Castell贸 fa dos anys que “posa ordre en l’economia de l’Ajuntament” i, de forma paral路lela, “treballant per a canviar la reputaci贸 de la ciutat, perqu猫 茅s intolerable que fins fa ben poc nom茅s es relacionara a Castell贸 amb les corrupteles dels pol铆tics de la dreta i amb el malbaratament”. “Els que roben o balafien estan corrompent el sistema i estan llevant-nos els diners destinats a construir col路legis, centres de salut i pagar les pensions als nostres majors”.

Marco ha animat a les ciutadanes i ciutadans al fet que siguen cr铆tics amb les decisions de les institucions que manegen fons p煤blics. “La defensa del p煤blic 茅s una responsabilitat individual, de cadascun de nosaltres, per貌 tamb茅 ho 茅s de la societat civil en el seu conjunt”, ha destacat. “La ciutadania est脿 exigint-nos una nova forma de fer pol铆tica basada en l’exemplaritat, la transpar猫ncia i la rendici贸 de comptes. Hem de ser sensibles i respectuosos amb eixa exig猫ncia i establir els mecanismes necessaris en les institucions perqu猫 no hi haja ni una ombra de sospita sobre les persones que gestionen els diners p煤blics”, ha apuntat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.