fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marco denúncia que el retard de l’arribada de l’AVE és “un engany permanent” als castellonencs

Marco denúncia que el retard de l’arribada de l’AVE és “un engany permanent” als castellonencs

L’alcaldessa lamenta que aquest nou ajornament suposarà un greu perjudici econòmic per a les festes de la Magdalena.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha criticat durament la “nefasta gestió” que està realitzant el Ministeri de Foment quant a les obres de l’AVE a Castelló després que s’haja anunciat un nou retard en l’entrada en funcionament d’aquesta infraestructura. “Estem davant un engany permanent del Partit Popular a la ciutadania de Castelló. Van prometre l’arribada de l’AVE per al 14 de desembre i ara no solament tornen a retardar la seua posada en marxa al 30 d’abril sinó que admeten que aquesta data és una previsió i podria canviar” ha denunciat Marco, qui ha lamentat “l’ús electoral que ha fet el PP d’aquesta important infraestructura”.

Marco ha denunciat que aquest nou retard suposarà un perjudici directe als interessos econòmics de la ciutat, ja que durant les festes de la Magdalena l’ajuntament preveia un increment en el nombre de turistes madrilenys que visiten la nostra ciutat gràcies a l’AVE. “Ara no solament perdem als potencials turistes del centre del país que podrien haver visitat les nostres festes sinó també als de València i voltants, ja que tot indica que durant aquests mesos continuarà la reducció del servei de rodalies que connecta Castelló amb València”.

Per a la primera edil és “inadmissible” que el retard en l’arribada de l’AVE i les obres seguisquen provocant que “centenars de castellonencs patisquen diàriament retards i tot tipus de contratemps per la reducció del servei de Rodalies que connecta Castelló amb València. Un servei vital per a l’articulació del territori i per a donar servei a molts estudiants i treballadors que diàriament es desplacen amb tren”.

Per tot açò, l’alcaldessa ha demanat a Foment que “es prenga de debò a la ciutat de Castelló i agilite de forma immediata les obres perquè l’AVE arribe a la capital de la Plana i perquè el servei de Rodalies que utilitzen milers de castellonencs cada dia recupere la normalitat com més prompte millor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.