fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco trasllada als sindicats el comprom铆s de la FEMP de recolzar la jubilaci贸 anticipada de la Policia Local

Marco trasllada als sindicats el comprom铆s de la FEMP de recolzar la jubilaci贸 anticipada de la Policia Local

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, en la seua condici贸 de presidenta de la Comissi贸 de Seguretat i Conviv猫ncia Ciutadana de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies, ha manifestat avui el ferm comprom铆s de l’entitat estatal de defensar “la jubilaci贸 anticipada de la policia local”.

Marco ha realitzat aquestes declaracions despr茅s de la reuni贸 que ha mantingut amb representants dels sindicats i de les plataformes professionals de policia local de tota Espanya que s’han despla莽at fins a Castell贸 per a abordar aquesta q眉esti贸.

La presidenta de la comissi贸, que ha estat acompanyada del Director General d’Emerg猫ncies de la Generalitat Valenciana, Jos茅 Mar铆a 脕ngel, i del tinent d’alcalde i regidor de Seguretat de Castell贸, Antonio Lorenzo, ha recordat que, de fet, 茅s la primera vegada que la FEMP rep als representants de la policia local per a tractar aquest tema, ja que no solament els ha convocat avui per a informar-los de la reuni贸 del dilluns, sin贸 que el propi president, Abel Caballero, els va atendre a l’agost.

Per a Marco, estem davant una q眉esti贸 de summa import脿ncia que afecta a m茅s de 90.000 professionals en tota Espanya i de fet va ser el tema m茅s destacat que es va abordar en la reuni贸 del dilluns en la seu de la Federaci贸. 脡s per a莽貌, ha manifestat Marco, que “he volgut convocar de seguida als sindicats per a traslladar-los aquest ferm comprom铆s” i ha recordat que “茅s una q眉esti贸 que no competeix exclusivament als ajuntaments i per a莽貌 el Govern t茅 moltes coses que aclarir”.

De fet, en les seues intervencions, els representants sindicals han insistit que, des de la FEMP, es pressione tot el possible al Govern perqu猫 es puguen adoptar les mesures necess脿ries que permeten als ajuntaments aplicar aquesta jubilaci贸 anticipada. Tamb茅 han advertit que “la segona activitat, no 茅s la soluci贸, perqu猫 en la pr脿ctica s’est脿 minvant molt el servei de les plantilles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.