fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marco trasllada als sindicats el compromís de la FEMP de recolzar la jubilació anticipada de la Policia Local

Marco trasllada als sindicats el compromís de la FEMP de recolzar la jubilació anticipada de la Policia Local

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en la seua condició de presidenta de la Comissió de Seguretat i Convivència Ciutadana de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, ha manifestat avui el ferm compromís de l’entitat estatal de defensar “la jubilació anticipada de la policia local”.

Marco ha realitzat aquestes declaracions després de la reunió que ha mantingut amb representants dels sindicats i de les plataformes professionals de policia local de tota Espanya que s’han desplaçat fins a Castelló per a abordar aquesta qüestió.

La presidenta de la comissió, que ha estat acompanyada del Director General d’Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, i del tinent d’alcalde i regidor de Seguretat de Castelló, Antonio Lorenzo, ha recordat que, de fet, és la primera vegada que la FEMP rep als representants de la policia local per a tractar aquest tema, ja que no solament els ha convocat avui per a informar-los de la reunió del dilluns, sinó que el propi president, Abel Caballero, els va atendre a l’agost.

Per a Marco, estem davant una qüestió de summa importància que afecta a més de 90.000 professionals en tota Espanya i de fet va ser el tema més destacat que es va abordar en la reunió del dilluns en la seu de la Federació. És per açò, ha manifestat Marco, que “he volgut convocar de seguida als sindicats per a traslladar-los aquest ferm compromís” i ha recordat que “és una qüestió que no competeix exclusivament als ajuntaments i per açò el Govern té moltes coses que aclarir”.

De fet, en les seues intervencions, els representants sindicals han insistit que, des de la FEMP, es pressione tot el possible al Govern perquè es puguen adoptar les mesures necessàries que permeten als ajuntaments aplicar aquesta jubilació anticipada. També han advertit que “la segona activitat, no és la solució, perquè en la pràctica s’està minvant molt el servei de les plantilles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.