fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana presenta la quarta edici贸 de la Setmana de l’Esport on es podran provar totes les activitats del nou curs

Borriana presenta la quarta edici贸 de la Setmana de l’Esport on es podran provar totes les activitats del nou curs

El regidor de l’脿rea, Vicent Granel, marca com a objectius principals 鈥渟eguir incentivant la pr脿ctica esportiva entre tots els sectors de poblaci贸 i consolidar el ja excel路lent funcionament del Pla PATI鈥.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha presentat la quarta edici贸 de la Setmana de L’esport, que durant set dies posar脿 a la disposici贸 dels ve茂ns i ve茂nes de Borriana la possibilitat de con猫ixer i provar totes i cadascuna de les activitats esportives programades pel SME de cara al proper curs 2016-2017.

El m脿xim representant de l’脿rea esportiva municipal, Vicent Granel, ha explicat 鈥渦na vegada m茅s, i ja van quatre edicions, hem volgut mostrar a la ciutadania la gran oferta esportiva que des del Servei Municipal d’Esports hem dissenyat per al proper curs, i per aix貌 esperem que l’猫xit de la Setmana de l’Esport, fins i tot supere els 1.800 participants del passat any鈥. Granel ha volgut destacar 鈥渓a gran labor que s’est脿 duent a terme especialment entre els escolars de la nostra ciutat, ja que la implantaci贸 i l’猫xit del Pla PATI ha servit, fins i tot, perqu猫 altres municipis ho prenguen com a refer猫ncia per a les seves programacions esportives destinades als xiquets i xiquetes en edat escolar鈥.

A continuaci贸, ha estat el t猫cnic del SME, Jos茅 Socarrades, qui ha detallat la programaci贸 que es dur脿 a terme a partir del proper dilluns dia 26 i que durant set dies servir脿 tant per practicar l’esport favorit de cada persona, com per con猫ixer les novetats i poder, posteriorment, inscriure’s en cadascuna d’elles. Tal com ha detallat Socarrades, 鈥渄esenvoluparem un total de quatre programes durant tota la setmana que inclouran un total de 30 activitats diferents, comen莽ant el mateix dilluns amb la Recreaci贸 esportiva escolar, en la qual, per edats, els xiquets i xiquetes podran anar practicant tot tipus de disciplines. El dilluns ho faran els m茅s menuts, mentre que el dimarts seran els alumnes de cinqu猫 de prim脿ria, el dimecres els de sis猫 i el dijous i divendres els de primer i segon d’ESO respectivament鈥. A m茅s, Socarrades ha afegit que el segon dels programes ser脿 el de 鈥減ortes obertes que tindr脿 lloc el divendres dia 30, en el qual l’activitat se centrar脿 en la piscina on es podran practicar o provar fins a sis activitats diferents com el Pilates, el aquayoga, zumba o aquagym entre unes altres鈥. El dissabte seran les instal路lacions de la Bosca i Sant Fernando les que aculliran el programa Esport en Fam铆lia, 鈥渁mb l’objectiu de seguir fent veure a pares i mares que la seva pr脿ctica esportiva incideix directament en les ganes de xiquets i xiquetes de sumar-se a participar鈥. Socarrades ha afegit, a m茅s, que 鈥渁questes activitats familiars gratu茂tes es realitzaran una vegada al mes durant el proper any鈥.

L’Esport Festa tindr脿 lloc el diumenge dia 2 en la piscina municipals i els carrers m茅s propers. Des de les deu del mat铆 tindran lloc tot tipus de disciplines com a mostra el proper programa de Esport Escolar, i es tancar脿 amb una festa final en la qual, a m茅s dels monitors del SME, tamb茅 estaran presents entrenadors i representants dels diferents clubs, gimnasos o associacions esportives que mostraran la seva pr貌pia programaci贸 de cara al proper curs.

Finalment, el regidor d’Esports, Vicent Granel ha volgut concloure 鈥渁nimant a tots els ve茂ns i ve茂nes de Borriana, sigui quin sigui la seva edat, a participar en aquesta Setmana de l’Esport que esperem que de nou supere les xifres de l’any anterior i siga l’aparador perfecte perqu猫 la ciutadania conega la programaci贸 esportiva completa de la ciutat de Borriana鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.