fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina es compromet a aconseguir el sacrifici zero dels animals de companyia

Marta Barrachina es compromet a aconseguir el sacrifici zero dels animals de companyia

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, inclou en el programa de Govern impulsar serveis de recollida d’animals, suport a les protectores i foment de l’adopció i contra l’abandó.

“El Partit Popular de la província de Castelló es compromet a aconseguir el sacrifici zero dels animals de companyia amb mesures i programes que tinguen com a fi últim evitar que cap animal domèstic abandonat haja de ser sacrificat”. Així ho explica la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, qui inclou en el programa de Govern del Partit Popular per a la província impulsar serveis de recollida d’animals, suport a les protectores i foment de l’adopció i contra l’abandó.

A més, la líder provincial del PP assegura que “posarem en marxa el primer Pla Integral per a la Protecció Animal amb la creació d’una aplicació digital pròpia i d’un telèfon gratuït i directe per a activar denúncies per casos de maltractament i abandó d’animals”.

“És necessari fomentar i regular la protecció adequada dels animals de companyia per a garantir la salut i el seu benestar i també per a evitar la seua explotació, maltractament i abandó”, afig.

El PP fomentarà els programes d’esterilització d’animals de companyia abandonats o dels quals l’hagen sol·licitat els seus propietaris, i també impulsarà programes de suport a associacions i voluntaris que promouen l’acolliment i l’adopció.

A més, en el programa de Govern del PP de la província també es recull la posada en marxa d’un projecte C.E.R. (Captura, Esterilització i Retorn) per a la gestió integral i ètica de control poblacional de gats de colònies felines que viuen en llibertat.

Una altra de les mesures del PP en matèria de benestar animal és la posada en marxa de plans d’emergència per a la protecció dels animals que vetlen per la protecció i el rescat d’animals en situacions d’emergència.

També es recull en el programa la implantació del primer marc general de salut i benestar per als animals de companyia de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de garantir el seu benestar.

L’impuls a les teràpies amb animals per a persones amb problemes físics, de salut mental i grups socials vulnerables, així com el suport a persones majors que visquen soles amb animals de companyia són unes altres de les mesures que desenvoluparà el Partit Popular a partir del 28 de maig.

Finalment, en el programa també es recull el suport als ajuntaments que vulguen crear espais per al record d’animals de companyia morts.

“En el Partit Popular estem compromesos en la lluita contra l’abandó i el maltractament d’animals domèstics i així ho demostrem amb fets i propostes reals que poden ser ja realitat a partir de les pròximes eleccions si els castellonencs ens donen la seua confiança”, conclou la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.