fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina es compromet a aconseguir el sacrifici zero dels animals de companyia

Marta Barrachina es compromet a aconseguir el sacrifici zero dels animals de companyia

La presidenta provincial del Partit Popular de Castell贸, Marta Barrachina, inclou en el programa de Govern impulsar serveis de recollida d’animals, suport a les protectores i foment de l’adopci贸 i contra l’aband贸.

鈥淓l Partit Popular de la prov铆ncia de Castell贸 es compromet a aconseguir el sacrifici zero dels animals de companyia amb mesures i programes que tinguen com a fi 煤ltim evitar que cap animal dom猫stic abandonat haja de ser sacrificat鈥. Aix铆 ho explica la presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, qui inclou en el programa de Govern del Partit Popular per a la prov铆ncia impulsar serveis de recollida d’animals, suport a les protectores i foment de l’adopci贸 i contra l’aband贸.

A m茅s, la l铆der provincial del PP assegura que 鈥減osarem en marxa el primer Pla Integral per a la Protecci贸 Animal amb la creaci贸 d’una aplicaci贸 digital pr貌pia i d’un tel猫fon gratu茂t i directe per a activar den煤ncies per casos de maltractament i aband贸 d’animals鈥.

鈥溍塻 necessari fomentar i regular la protecci贸 adequada dels animals de companyia per a garantir la salut i el seu benestar i tamb茅 per a evitar la seua explotaci贸, maltractament i aband贸鈥, afig.

El PP fomentar脿 els programes d’esterilitzaci贸 d’animals de companyia abandonats o dels quals l’hagen sol路licitat els seus propietaris, i tamb茅 impulsar脿 programes de suport a associacions i voluntaris que promouen l’acolliment i l’adopci贸.

A m茅s, en el programa de Govern del PP de la prov铆ncia tamb茅 es recull la posada en marxa d’un projecte C.E.R. (Captura, Esterilitzaci贸 i Retorn) per a la gesti贸 integral i 猫tica de control poblacional de gats de col貌nies felines que viuen en llibertat.

Una altra de les mesures del PP en mat猫ria de benestar animal 茅s la posada en marxa de plans d’emerg猫ncia per a la protecci贸 dels animals que vetlen per la protecci贸 i el rescat d’animals en situacions d’emerg猫ncia.

Tamb茅 es recull en el programa la implantaci贸 del primer marc general de salut i benestar per als animals de companyia de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de garantir el seu benestar.

L’impuls a les ter脿pies amb animals per a persones amb problemes f铆sics, de salut mental i grups socials vulnerables, aix铆 com el suport a persones majors que visquen soles amb animals de companyia s贸n unes altres de les mesures que desenvolupar脿 el Partit Popular a partir del 28 de maig.

Finalment, en el programa tamb茅 es recull el suport als ajuntaments que vulguen crear espais per al record d’animals de companyia morts.

鈥淓n el Partit Popular estem compromesos en la lluita contra l’aband贸 i el maltractament d’animals dom猫stics i aix铆 ho demostrem amb fets i propostes reals que poden ser ja realitat a partir de les pr貌ximes eleccions si els castellonencs ens donen la seua confian莽a鈥, conclou la presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.