fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina reivindica la reforma de la Llei de Costes per a protegir els poblats mar铆tims i el futur del litoral de la prov铆ncia de Castell贸

Marta Barrachina reivindica la reforma de la Llei de Costes per a protegir els poblats mar铆tims i el futur del litoral de la prov铆ncia de Castell贸

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, visita Les Casetes de Nules i es reuneix amb afectats despr茅s de l’ordre d’enderrocament de quatre d’aquests habitatges emesa per Costes.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castell贸, Marta Barrachina, reivindica la reforma de la Llei de Costes per a protegir els poblats mar铆tims i el futur del litoral de la prov铆ncia de Castell贸. La l铆der del PP de la prov铆ncia de Castell贸 ha visitat aquest dissabte Les Casetes de Nules i s’ha reunit amb afectats per la Llei de Costes despr茅s de l’ordre d’enderrocament de quatre d’aquests habitatges emesa pel Govern de S谩nchez.

En la seua visita, Barrachina ha estat acompanyada pel candidat del PP a l’alcaldia de Nules, Jos茅 Adsuara; per la vicesecret脿ria d’Ecologia i Desenvolupament del PP de la Comunitat Valenciana, Elena Albalat; pel diputat 脫scar Clavell aix铆 com pels senadors Alberto Fabra i Vicente Mart铆nez Mus, entre altres representants del PPCS.

鈥淒es del PP vam proposar la modificaci贸 de la Llei de Costas al Senat el mes d’abril passat per a protegir les construccions tradicionals que estan situades en primera l铆nia de costes, per貌 el PSOE va votar en contra i ha decidit sentenciar l’esperan莽a dels propietaris dels habitatges singulars. En el PP continuarem defensant la protecci贸鈥, explica la l铆der popular del PP.

鈥淒es del PP reiterem la necessitat d’una actuaci贸 urgent. 脡s necessari que es reforme la Llei de Costes perqu猫 deixe de tindre car脿cter confiscatori i protegisca els poblats mar铆tims tradicionals com s贸n Les Casetes de Nules鈥, explica Barrachina. 鈥淟es Casetes de Nules s贸n un nucli urb脿 mar铆tim tradicional centenari amb habitatges constru茂ts abans de la llei de costes de 1988 i dins de la legalitat vigent. Aquest poblat mar铆tim 茅s patrimoni cultural i etnol貌gic singular, des del PP hem sol路licitat protecci贸 per als habitatges singulars del segle XIX i principis del XX de Nules, per貌 tamb茅 per a les de Torre la Sal, a Cabanes, Moncofa i Almenara, per貌 el PSOE nega la protecci贸 que demanem i opta per una llei injusta i confiscat貌ria鈥, explica la l铆der provincial del PP de Castell贸.

鈥淒es del PP sol路licitem la modificaci贸 de la llei i proposem inversi贸 enfront del desistiment de funcions del Govern de S谩nchez a l’hora de protegir la costa de Nules i la de la resta de la prov铆ncia鈥, indica Barrachina.

鈥淓n el PP apostem per una Llei de Costes per a les persones i el medi ambient allunyada de sectarismes鈥. 鈥淒es del PP de la prov铆ncia de Castell贸 continuarem al莽ant la veu perqu猫 arribe la inversi贸 que necessita el litoral de la nostra prov铆ncia. M茅s de 300 persones de la prov铆ncia de Castell贸, de diferents municipis com Moncofa, Oropesa, Almassora, Cabanes o Nules, es van manifestar a Madrid fa una setmana i aix貌 no parar脿 fins que es corregisca l’aband贸 que pateix la nostra costa. Des del PP continuarem deixant-nos la pell per la defensa del nostre litoral i pel futur de la nostra prov铆ncia鈥, subratlla la l铆der del PP.

鈥淟a protecci贸 del litoral ha de ser un tema d’inter茅s general i no una actuaci贸 sect脿ria鈥, subratlla Marta Barrachina. 鈥淓ls exemples de desesperaci贸 s贸n nombrosos a la prov铆ncia. Hui estem a Nules, on s’ha produ茂t l’煤ltim anunci de demolici贸 d’habitatges, per貌 no 茅s l’煤nic. En Torre la Sal, a Cabanes, tamb茅 hi ha ve茂ns que viuen amena莽ats perqu猫 el PSOE els ha anunciat que desitja demolir els seus habitatges; Moncofa espera inversions que no arriben; mentre que en localitats com Almassora o Borriana segueixen sense pressupost per a poder frenar l’erosi贸 de les platges鈥. 鈥淓n el PP continuarem al莽ant la veu perqu猫 el litoral de la prov铆ncia de Castell贸 i de tota la Comunitat Valenciana, els seus municipis i els seus ve茂ns tinguen el futur que mereixen鈥, conclou la presidenta provincial del PP de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.