fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La DGT refor莽a els controls de velocitat per millorar la seguretat vi脿ria en 2023

La DGT refor莽a els controls de velocitat per millorar la seguretat vi脿ria en 2023

La Direcci贸 General de Tr脿fic ha indicat a la Gu脿rdia Civil que dissenyi controls selectius en trams d’obres i punts amb alta sinistralitat.

La Direcci贸 General de Tr脿fic (DGT) ha donat indicacions als agents de la Gu脿rdia Civil per a dissenyar els controls de velocitat de 2023 amb la intenci贸 i la “necessitat de continuar millorant la seguretat vi脿ria”. Segons s’ha informat, hi haur脿 vigil脿ncia selectiva sobre els excessos de velocitat m茅s desorbitats, cotxes camuflats i una atenci贸 espec铆fica en els trams d’obres. Com a criteri general, els controls es realitzaran en els “trams que presenten major sinistralitat combinada amb excessos de velocitat”.

La instrucci贸 aprovada per Tr脿fic en desembre de 2022 estableix com han d’executar les tasques de vigil脿ncia els gu脿rdies civils de l’Agrupaci贸 de Tr脿fic. Amb aquesta mesura, els controls de velocitat podran realitzar-se en qualsevol franja hor脿ria i en dies laborables o festius. Els d’una mateixa jornada es situaran en diferents punts per evitar que els automovilistes s脿piguen on es realitzen els controls i puguen fer una volta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.