fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 18.000 ciutadans de Benicarl贸 estan convocats a les urnes aquest diumenge

M茅s de 18.000 ciutadans de Benicarl贸 estan convocats a les urnes aquest diumenge

Els 12 col路legis electorals de la ciutat obriran a les 9.00 hores i cadascun comptar脿 amb un representant de l’administraci贸 que estar脿 a disposici贸 de les 30 meses i que traslladar脿 les dades de participaci贸. 953 benicarlandos i benicarlandes votaran per primera vegada.

Les eleccions locals i auton貌miques convocades per a aquest diumenge suposen, a nivell de l’Ajuntament de Benicarl贸, la posada en marxa d’una potent maquin脿ria electoral que treballa des de fa mesos per tal que la jornada transc贸rrega amb total normalitat i sense incidents.

Del total del padr贸 d’habitants, un total de 18.282 ciutadans i ciutadanes de Benicarl贸 estan cridats a participar en la jornada electoral, que comen莽ar脿 amb l’obertura dels col路legis a les 9.00 hores i s’acabar脿 a les 20.00 hores, amb el tancament de les taules.

En aquestes eleccions tamb茅 estan convocats un total de de 303 ciutadans i ciutadanes de nacionalitat no espanyola, a m茅s de 953 benicarlandos i benicarlandes que votaran per primera vegada.

Dos hores abans de l’obertura, a les 7.00 hores del mat铆, les 13 persones representants de l’administraci贸 que participen en les eleccions rebran la documentaci贸 que hauran de repartir entre els 12 col路legis electorals. Aquests mateixos representants seran els encarregats de traslladar les dades de participaci贸 al Ministeri de l’Interior a les 14.00 i a les 18.00 hores.

Al llarg de tota la jornada, l’Ajuntament comptar脿 amb un punt d’informaci贸 per a resoldre qualsevol dubte o incid猫ncia. A partir del tancament dels col路legis, i una vegada comencen a arribar les primeres dades, el web municipal oferir脿 informaci贸 de l’escrutini en temps real, tant dels resultats de les eleccions municipals com de les auton貌miques.

En aquesta mateixa secci贸 web, a m茅s, es pot consultar la ubicaci贸 dels col路legis, les llistes electorals de les set candidatures que es presenten a les eleccions municipals i tamb茅 est脿 disponible el simulador electoral que permet fer un c脿lcul fictici de la composici贸 de la corporaci贸 municipal introduint el nombre total de regidors, el nombre de candidatures que es presenten i el nombre de vots previstos per a cadascuna de les candidatures.

Cal recordar tamb茅 que R脿dio Benicarl贸 far脿 un seguiment intens de la jornada electoral i que a partir de les 20.00 hores comen莽ar脿 un programa especial que apropar脿 tot els detalls de la nit, amb entrevistes en directe i amb tots els protagonistes de la jornada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.