fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules reforça la seua germanor amb la localitat francesa de Nyons

Nules reforça la seua germanor amb la localitat francesa de Nyons

El municipi de Nules torna a impulsar la seua germanor amb la localitat francesa de Nyons, en aquest cas, amb la invitació que ha remès l’Ajuntament d’aquesta localitat al consistori de Nules.

Així, aquesta setmana, entre el 13 i el 16 de juliol, es realitzarà una visita institucional, amb els edils d’Agermanament i Proximitat, Ramon Canut i Antonio Romero, respectivament; i la segona tinent d’alcalde, Rosa Ventura, que acudiran com a representació del municipi de Nules.

L’objectiu d’aquesta visita, tal com explica Canut, “és reprendre les relacions que s’havien estancat en els últims anys i explorar noves vies de col·laboració i maneres de tornar a enllaçar l’agermanament de les dues poblacions”.

Visita de Nyons al març

Ja fa un any, una representació de Nyons va realitzar una visita a la localitat de Nules, i el passat 16 de març Nules va rebre també a un grup de 60 visitants d’aquesta població germana, estrenyent aquests llaços.

Per a això, es va preparar una ruta turística amb una visita a Grespania, acompanyats pel regidor de Comerç i Desenvolupament local, César Estañol; a un típic camp de taronges, i un dinar amb plats típics de la zona realitzat al local El Musical. També van visitar el Museu de Medallística, acompanyats per Vicent Felip Sempere, cronista oficial de la Vila. Finalment, el dia es va tancar amb una visita a Mascarell i l’Estany de la platja de Nules, dos dels espais més turístics del terme municipal de Nules.

Finalment, durant aquesta última visita van assegurar mostrar-se molt satisfets “de tornar a trepitjar la Vila de Nules, ja que feia temps que no tenien lloc aquestes trobades entre les dues localitats”, en paraules de Canut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.