fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament executa les obres de condicionament de la via p煤blica

L’Ajuntament executa les obres de condicionament de la via p煤blica

Les tasques de reasfaltat han comen莽at i compten amb una inversi贸 aproximada de 130.000鈧.

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de l’脿rea de Territori, ha posat en marxa el pla d’adequaci贸 de la via p煤blica en la ciutat. L’actuaci贸, la inversi贸 de la qual ascendix a prop de 130.000鈧, contempla el reasfaltat de diversos carrers i vials de la localitat, amb la intenci贸 de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

L’edil delegat de la regidoria de Territori, 脕ngel Badenas, ha declarat que la iniciativa s’emmarca dins del Pla Municipal de manteniment d’infraestructures i vies p煤bliques. “Els servicis t猫cnics del departament de Territori, en l’Ajuntament d’Onda, han fet una valoraci贸 d’aquelles zones que estaven m茅s deteriorades i en funci贸 de la seua valoraci贸 t猫cnica i del pressupost, hem planificat una acci贸 i estem ja planificant pr貌ximes actuacions en altres vials”.

En este sentit Badenas ha explicat que “se han tingut en compte els vials m茅s freq眉entats com, els accessos al Mercat Municipal, carrer Ribesalbes, Sant Llu铆s i Sant Antoni Abad, aix铆 com l’acc茅s a l’Institut i al Museu de cer脿mica i el carrer les Forques, uns dels carrers dels pol铆gons industrials. La pol铆tica 茅s, dins d’all貌 que est脿 m茅s deteriorat, fer primer els carrers m茅s transitats i que menys condicions de seguretat oferien.

No obstant Badenas ha recalcat que esta no 茅s l’煤nica iniciativa que realitzaran en este sentit, at茅s que ha recalcat que hi ha m茅s vials que necessiten un reasfaltat, ra贸 per la qual ja estan ultimant els detalls de pr貌ximes actuacions urbanes. Aix铆, doncs, amb esta actuaci贸 est脿 previst el reasfaltat de la Rotonda del Carrer Paterna, l’Avinguda Ribesalbes, els carrers Sant Llu铆s i Sant Antoni Abad, aix铆 com l’acc茅s des del Raval del Castell al carrer Enginyer Echegaray, el carrer Mestre Caballero, l’acc茅s al col路legi Monteblanco i carrer Les Forques.

Badenas ha concl貌s explicant que “les labors de reasfaltat s s’han iniciat coincidint amb la temporada estival, amb la finalitat de provocar les menors mol猫sties als ciutadans”. En este sentit, coincidint amb el per铆ode vacacional, i el descens del tr脿nsit聽en el nucli urb脿, l’edil assenyala que “es el moment m茅s 貌ptim per a dur a terme estes actuacions” que ha estimat es prolongaran fins a dimecres que ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.