fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Oltra: “La mascareta és la nostra única vacuna contra la COVID-19, per la qual cosa caldria posar de moda novament l’eslògan ‘posa-te-la, posa-la-hi'”

Oltra: “La mascareta és la nostra única vacuna contra la COVID-19, per la qual cosa caldria posar de moda novament l’eslògan ‘posa-te-la, posa-la-hi'”

Recorda que “la màscara, la distància social i la higiene de mans” són la “prevenció que podem fer” fins que no hi hagi bovina.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha insistit que, “fins que no hi hagi bovina, la mascareta és la nostra vacuna contra la COVID-19”, per la qual cosa “podríem posar de moda, novament, l’eslògan ‘posa-te-la, posa-la-hi'”.

Així s’ha manifestat la vicepresidenta durant la roda de premsa després del Ple del Consell, en la qual ha detallat els acords aprovats pel Govern valencià.

Preguntada pels periodistes per l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes, Oltra ha apel·lat, en nom del Consell, “a la responsabilitat individual” i ha recordat que el seu ús “està ja imposat en tot el territori nacional quan no es pot mantenir la distància de seguretat i, sobretot, en espais tancats”.

La vicepresidenta, que ha comparegut durant tota la roda de premsa amb màscara, ha posat l’accent que “no és el més còmode del món, però entenem que, fins que no hi hagi una vacuna contra la COVID-19, la mascareta, la distància social i la higiene de mans són la nostra vacuna i la prevenció que podem fer”.

Referent a això, Oltra ha insistit que “portar la màscara depèn únicament de les persones. En aquest moment és l’única cosa que tenim per a protegir-nos i protegir a la gent que volem”, per la qual cosa “podríem posar de moda, novament, un eslògan, que seria ‘posa-te-la, posa-la-hi'”.

En aquest sentit, la vicepresidenta ha recalcat que, encara que “la normativa anirà canviant també en funció de l’evolució de la pandèmia”, “utilitzar la màscara permanentment és la millor defensa que tenim en aquest moment de la nostra salut i de la gent que ens envolta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.