Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Primera presa de contacte entre PSPV-PSOE i Compromís per formar una coalició de govern en la Diputació de Castelló

Primera presa de contacte entre PSPV-PSOE i Compromís per formar una coalició de govern en la Diputació de Castelló

Totes dues formacions han intercanviat documents i s’han emplaçat a mantenir noves reunions de treball per a definir el model de funcionament de la nova Diputació.

En el matí de hui s’ha produït una primera presa de contacte entre delegacions del PSPV-PSOE i Compromís, de cara a la formació del nou govern de la Diputació de Castelló. La delegació socialista ha estat encapçalada pel secretari de Relacions Institucionals del PSPV-PSOE, Carlos Fernández Bielsa; el secretari general provincial de Castelló, Ernest Blanch, i el sotssecretari, Germán Renau. Al capdavant de la de Compromís han estat els membres de la direcció de la coalició, Enric Nomdedéu , Carles Mulet, i la diputada Belén Bachero.

Ha sigut una primera trobada per a acostar postures, en el qual totes dues formacions han manifestat la seua voluntat de governar la Diputació de Castelló en coalició durant els pròxims quatre anys. Les reunions continuaran la setmana que ve a Castelló.

Durant l’entrevista, les parts han intercanviat documents i s’han emplaçat a continuar negociant per a definir el model de funcionament de la ‘Diputació del canvi’ després de 24 anys de governs del Partit Popular, caracteritzats per la corrupció, el balafiament i una escassa prestació de serveis als municipis i a les ciutadanes i ciutadans dels xicotets pobles d’interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.