fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sales: “Agraïsc la confiança dipositada en mi i reforce el meu compromís amb el gran equip de Moliner per i per a Castelló”

Sales: “Agraïsc la confiança dipositada en mi i reforce el meu compromís amb el gran equip de Moliner per i per a Castelló”

El diputat valora la proposta del president de nomenar-ho vicepresident primer del Govern Provincial i portaveu.

El diputat provincial Vicent Sales ha valorat aquest matí la decisió del president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, de proposar-ho com a vicepresident primer del Govern Provincial i portaveu del grup popular. Una decisió que el president comunicava ahir a l’Equip de Govern i que s’elevarà al pròxim Ple del dimarts dia 19 en el qual s’aprovarà la renúncia de l’actual vicepresident provincial, Miguel Barrachina, que a partir d’ara serà diputat nacional en les Corts Generals.

Sales ha agraït “al president de la Diputació la seua confiança dipositada en mi. Assumisc la responsabilitat des del coneixement de formar part d’un gran equip que, sota la batuta del president Javier Moliner, treballa dia a dia per Castelló i per convertir el Govern Provincial en una eina útil, moderna i eficaç per al territori així com per als pobles i per a la gent de la província de Castelló”.

En aqueix sentit, al costat de la proposta de Sales, cal recordar que Moliner també ha plantejat que Luis Martínez i Elena Vicente-Ruiz assumisquen la responsabilitat de portaveus adjunts amb l’objectiu de respondre encara millor als criteris de transparència i eficàcia que està potenciant el president de la Diputació.

Al costat de l’altra novetat plantejada per Javier Moliner, que és que Salvador Aguilella assumisca Hisenda perquè siga el principal responsable de gestió en sumar aquesta àrea a la de Promoció Econòmica, constitueixen els canvis plantejats pel president provincial. Unes novetats que es veuran confirmades en el Ple i que materialitzen el repartiment de responsabilitats que assumia Barrachina amb tal de garantir que el Govern Provincial seguisca treballant coordinat i de forma intensa al servei de la província sota els paràmetres de transparència, eficiència en la gestió, modernitat i servei diari a la millora de la qualitat de vida en els 135 municipis de Castelló.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.