fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sales: “Agra茂sc la confian莽a dipositada en mi i reforce el meu comprom铆s amb el gran equip de Moliner per i per a Castell贸”

Sales: “Agra茂sc la confian莽a dipositada en mi i reforce el meu comprom铆s amb el gran equip de Moliner per i per a Castell贸”

El diputat valora la proposta del president de nomenar-ho vicepresident primer del Govern Provincial i portaveu.

El diputat provincial Vicent Sales ha valorat aquest mat铆 la decisi贸 del president de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, de proposar-ho com a vicepresident primer del Govern Provincial i portaveu del grup popular. Una decisi贸 que el president comunicava ahir a l’Equip de Govern i que s’elevar脿 al pr貌xim Ple del dimarts dia 19 en el qual s’aprovar脿 la ren煤ncia de l’actual vicepresident provincial, Miguel Barrachina, que a partir d’ara ser脿 diputat nacional en les Corts Generals.

Sales ha agra茂t “al president de la Diputaci贸 la seua confian莽a dipositada en mi. Assumisc la responsabilitat des del coneixement de formar part d’un gran equip que, sota la batuta del president Javier Moliner, treballa dia a dia per Castell贸 i per convertir el Govern Provincial en una eina 煤til, moderna i efica莽 per al territori aix铆 com per als pobles i per a la gent de la prov铆ncia de Castell贸”.

En aqueix sentit, al costat de la proposta de Sales, cal recordar que Moliner tamb茅 ha plantejat que Luis Mart铆nez i Elena Vicente-Ruiz assumisquen la responsabilitat de portaveus adjunts amb l’objectiu de respondre encara millor als criteris de transpar猫ncia i efic脿cia que est脿 potenciant el president de la Diputaci贸.

Al costat de l’altra novetat plantejada per Javier Moliner, que 茅s que Salvador Aguilella assumisca Hisenda perqu猫 siga el principal responsable de gesti贸 en sumar aquesta 脿rea a la de Promoci贸 Econ貌mica, constitueixen els canvis plantejats pel president provincial. Unes novetats que es veuran confirmades en el Ple i que materialitzen el repartiment de responsabilitats que assumia Barrachina amb tal de garantir que el Govern Provincial seguisca treballant coordinat i de forma intensa al servei de la prov铆ncia sota els par脿metres de transpar猫ncia, efici猫ncia en la gesti贸, modernitat i servei diari a la millora de la qualitat de vida en els 135 municipis de Castell贸.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.