fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Sorlí (Compromís): El PSOE s’ha ajuntat amb la dreta de sempre i amb la nova dreta per negar-li voluntat al poble valencià

Marta Sorlí (Compromís): El PSOE s’ha ajuntat amb la dreta de sempre i amb la nova dreta per negar-li voluntat al poble valencià

La diputada de Compromís alega que “La vella política no ens pot furtar allò que ens han donat legítimament les urnes”.

En la vesprada del dia en que es constitueix el congrés dels diputats, Compromís s’ha trobat amb l’accord del PSOE i Ciudadanos de no admetre als quatre grups que constitueixen Podemos i els obliga a presentar-se com a un únic grup parlamentari. A les hores les reaccions no s’han fet d’esperar.

Marta Sorlí, diputada de Compromís-Podem per Castelló ha manifestat el seu agraiment amb Castelló, ja que “per primera vegada el vot de la gent dels nostres pobles no es diluirà dins dels interessos partidistes. Des d’avui comencem a treballar per un finançament just i unes infraestructures dignes per al nostre territori”

Però d’altra banda no ha rebut, al igual que la resta de membres de la part parlamentaria de Compromís, la decisió de Ciudadanos i PSOE i ha declarat que “el PSOE s’ha ajuntat amb la dreta de sempre i amb la nova dreta per negar-li voluntat al poble valencià però seguirem lluitant pel grup parlamentari. La vella política no ens pot furtar allò que ens han donat legítimament les urnes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.