fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Susana Marquès, l’alcaldessa de Benicàssim, demana a la vicepresidenta de la Generalitat que agilite tràmits per a posar en funcionament el CEAM

Susana Marquès, l’alcaldessa de Benicàssim, demana a la vicepresidenta de la Generalitat que agilite tràmits per a posar en funcionament el CEAM

L’alcaldessa de Benicàssim i la vicepresidenta del Consell visiten les obres que es van reiniciar fa tres dies, després de sis anys paralitzades. Ara, l’alcaldessa reclama que s’agiliten els tràmits administratius perquè la finalització d’obra i certificació d’idoneïtat siguen paral·lels i el centre es puga posar en funcionament al més prompte possible.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès ha rebut avui en visita oficial a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra qui ha acudit a la localitat per a conèixer les demandes municipals en material de serveis socials i també per a visitar les obres del Centre Especial de Majors. La comitiva oficial ha visitat el recinte del CEAM, que va reprendre els treballs constructius fa escassos dies, després de sis anys de paralització.

Marquès ha manifestat que “és important que la vicepresidenta haja vingut avui oficialment a Benicàssim, perquè és el primer membre del Consell a visitar oficialment el nostre municipi en esta legislatura. Així li hem transmès que és important fer avançar les obres del CEAM perquè siga una realitat al més prompte possible”.

L’alcaldessa de Benicàssim ha recordat que “les obres de finalització del CEAM explicaven ja amb pressupost per a la seua finalització des de 2015 i, encara que han tardat més de dos anys a licitar l’obra i ara és important que s’agiliten i s’acaben els treballs. Però a més, hem demanat a la vicepresidenta que, per a no perdre més temps, facen compatibles eixes labors d’obra amb l’obtenció de certificacions d’adequació de l’edifici per a l’obertura del CEAM i Centre de Dia i també la licitació del subministrament de mobiliari per a dotar el centre de tot el necessari. Solament així aconseguirem que el juny de 2019, quan està prevista la finalització de l’obra, puguem escurçar al màxim els terminis d’engegada del servei”.

L’alcaldessa i la vicepresidenta han abordat també altres qüestions relatives als serveis socials municipals, on la també consellera de polítiques inclusives ha felicitat a l’ajuntament per ser un dels municipis que millor estan funcionant en temes socials. A més, ha proposat a l’ajuntament ser un dels municipis que acullen alguns dels programes més nous de la conselleria en matèria de joventut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.