fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vicente Guillam贸n (PP) demana a Amparo Marco que es posicione sobre els bous al carrer del Grao de Castell贸

Vicente Guillam贸n (PP) demana a Amparo Marco que es posicione sobre els bous al carrer del Grao de Castell贸

El Grup Municipal Popular considera que “Castell贸 en Moviment Podem est脿 fent trontollar les festes taurines del Grau en instar a l’Ajuntament al fet que no recolze de forma econ貌mica els bous al carrer”.

Els populars opinen que aquest 茅s un tema de gran import脿ncia ja que “l’impuls econ貌mic que generen aquests espectacles 茅s notable en els negocis de la zona durant la setmana de festes”. Per aquest motiu, van a traslladar aquesta pregunta a l’equip de govern en les comissions informatives de dem脿 dilluns.

“Volem saber quina va a ser la postura que va a prendre Amparo Marco聽ja que, sense aquesta ajuda, perillen els actes taurins”, apunta el regidor popular del Grau Vicente Guillam贸n. “I 茅s que les penyes i colles treballen molt dur durant tot l’any per a traure avant aquestes festes i 茅s una pena que tot aquest treball ara estiga en l’aire”.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Guillam贸n: 聽“Sant Pere s贸n penyes i colles, comissi贸 de festes, Torr脿 de la Sardina, la process贸 del dia del nostre patr贸 i, 貌bviament, bous”.[/pullquote]
De fet, afig que “les penyes i colles del Grau necessiten que l’Ajuntament estiga al seu costat, sense la seua ajuda per al muntatge de les barreres i el pagament de les assegurances, no podran fer front als festejos i, amb tota seguretat, els bous desapareixeran”.
Per a莽貌, des del Grup Popular esperen que, “Amparo Marco, no fa莽a cas a est sense sentit que defensa Castell贸 en Moviment Podem i recolze als ve茂ns del Grau.” I, per descomptat que “com m茅s prompte millor, deixen clara com va a ser la seua postura i no seguisquen sense donar-se per al路ludits”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.