fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vicente Guillamón (PP) demana a Amparo Marco que es posicione sobre els bous al carrer del Grao de Castelló

Vicente Guillamón (PP) demana a Amparo Marco que es posicione sobre els bous al carrer del Grao de Castelló

El Grup Municipal Popular considera que “Castelló en Moviment Podem està fent trontollar les festes taurines del Grau en instar a l’Ajuntament al fet que no recolze de forma econòmica els bous al carrer”.

Els populars opinen que aquest és un tema de gran importància ja que “l’impuls econòmic que generen aquests espectacles és notable en els negocis de la zona durant la setmana de festes”. Per aquest motiu, van a traslladar aquesta pregunta a l’equip de govern en les comissions informatives de demà dilluns.

“Volem saber quina va a ser la postura que va a prendre Amparo Marco ja que, sense aquesta ajuda, perillen els actes taurins”, apunta el regidor popular del Grau Vicente Guillamón. “I és que les penyes i colles treballen molt dur durant tot l’any per a traure avant aquestes festes i és una pena que tot aquest treball ara estiga en l’aire”.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Guillamón:  “Sant Pere són penyes i colles, comissió de festes, Torrà de la Sardina, la processó del dia del nostre patró i, òbviament, bous”.[/pullquote]
De fet, afig que “les penyes i colles del Grau necessiten que l’Ajuntament estiga al seu costat, sense la seua ajuda per al muntatge de les barreres i el pagament de les assegurances, no podran fer front als festejos i, amb tota seguretat, els bous desapareixeran”.
Per açò, des del Grup Popular esperen que, “Amparo Marco, no faça cas a est sense sentit que defensa Castelló en Moviment Podem i recolze als veïns del Grau.” I, per descomptat que “com més prompte millor, deixen clara com va a ser la seua postura i no seguisquen sense donar-se per al·ludits”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.