Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Aigua de Benassal participa en la Mostra Alimentària Vella Terra de Barcelona

Aigua de Benassal participa en la Mostra Alimentària Vella Terra de Barcelona

Aigua de Benassal és l’agua oficial de la fira alimentària Vella Terra que se celebra en Barcelona este diumenge 19 de febrer.

L’aigua castellonenca és l’única aigua de la mostra i participa en l’esdeveniment en l’apartat d’artesans, una categoria que selecciona l’organització atenent a criteris de qualitat natural.

La segona edició de Vella Terra se celebrarà en el vestíbul de l’Estació del Nord de la Ciutat Comtal. Està dirigida tant a professionals de l’hostaleria com per al públic en general que estiga interessat en els productes de primera qualitat artesanals i naturals, amb nul·la o mínima intervenció química en els seus processos.

Es tracta d’un espai en el qual tindran cabuda productes artesanals de Catalunya i la resta d’Espanya, però també d’Itàlia i França. Un centenar d’expositors de vins, cerveses, cafès, pans, fruites, verdures, olis i l’Aigua de Benassal participen en aquesta fira de productes de la terra i saló de vins de qualitat natural.

Aquest esdeveniment suposa per a Aigua de Benassal una oportunitat més de donar a conèixer la seua qualitat. Recentment ha aconseguit en la ciutat francesa de Lió la Medalla de Plata del Concurs Internacional d’Aigües Gourmet i va rebre l’any passat a Brussel·les el Diamond Award, en haver aconseguit per setè any el màxim premi a l’excel·lència de l’aigua a escala internacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.