fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Albarrac铆n i Morella seran la seu de l’Assemblea Internacional dels Pobles m茅s Bonics del M贸n de 2017

Albarrac铆n i Morella seran la seu de l’Assemblea Internacional dels Pobles m茅s Bonics del M贸n de 2017

En l’Assemblea nacional dels Pobles m茅s Bonics d’Espanya, celebrada aquest cap de setmana en Tejeda (Gran Can脿ria) destaca la incorporaci贸 de 13 nous pobles a l’associaci贸 i l’elecci贸 de Morella i Albarrac铆n com a seu de l’Assemblea internacional dels Pobles m茅s Bonics del M贸n del proper any 2017.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, va assistir a l’assemblea celebrada aquest cap de setmana en Tejeda (Gran Can脿ria), en la qual un dels punts destacats de la mateixa va ser que es van donar a con猫ixer i es va donar la benvinguda als 13 pobles d’Espanya que s’incorporen a la llista dels 44 pobles que ja figuraven en la llista de la xarxa dels Pobles m茅s Bonics d’Espanya. Una xarxa que, entre altres aspectes, posa en coneixement de tot el m贸n els meravellosos pobles que trobem en la geografia espanyola, i realitza una molt satisfact貌ria promoci贸 de les zones preferentment rurals i els xicotets municipis.

Aix铆 mateix, un altre dels punts clau de l’assemblea va ser l’acceptaci贸 de la candidatura conjunta d’Albarrac铆n i Morella per a albergar el pr貌xim any l’Assemblea internacional de la Federaci贸 dels Pobles m茅s Bonics del M贸n, de la qual l’associaci贸 espanyola forma part des de l’any passat.

Ripoll茅s, 鈥渄estaca que 茅s un honor i un privilegi que l’associaci贸 haja acceptat la candidatura conjunta d’Albarrac铆n i Morella, dos dels pobles fundadors de l鈥檈ntitat, per a albergar les delegacions dels Pobles m茅s Bonics del M贸n, sent una fita hist貌rica per als municipis鈥. I ha volgut agrair 鈥渓a col路laboraci贸 amb Albarrac铆n i, especialment, la resta de poblacions de la regi贸 est de l鈥檃ssociaci贸鈥.

Una cita que tindr脿 lloc en el mes de Juny del 2017 i que entre altres activitats comptar脿 amb visites als pobles dels voltants d’ambdues localitats que tamb茅 formen part de l’Associaci贸, enriquint la proposta i com a mostra evident de la col路laboraci贸 i suma municipal. De fet es visitaran, a m茅s de Morella i Albarrac铆n, Rubielos de Mora, Puertomingalvo, Cantavieja, Calaceite, Valderrobres, Pen铆scola i Vilafam茅s. Tamb茅 est脿 previst que hi haja una mostra de tots els pobles de l鈥檃ssociaci贸, sent un reclam important per a ve茂ns i visitants.

Aix铆 doncs, la celebraci贸 de l’assemblea a Albarrac铆n i Morella tamb茅 servir脿 per a promocionar la xarxa i donar a con猫ixer els pobles de la zona a nivell internacional, ja que les delegacions assistents seran de diversos pa茂sos com Fran莽a, Canad脿, B猫lgica, It脿lia o Jap贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.