fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alcalà-Alcossebre aprova una declaració institucional perquè els transportistes locals puguen circular per la Nacional 340

Alcalà-Alcossebre aprova una declaració institucional perquè els transportistes locals puguen circular per la Nacional 340

Demanen poder circular en el tram entre Alcalà de Xivert i Peníscola, ja que les actuals restriccions els obliguen a circular en sentit invers suposant una despesa extra en combustible i temps.

Després de rebre la petició del col·lectiu de camioners i empreses locals, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat una declaració institucional en què se sol·licita al Ministeri de Foment que es permeta circular a camions de quatre o més eixos per la Nacional 340, cap a l’accés a l’AP-7 tenint en compte l’entrada i sortida del vehicle o del conductor o el lloc de la càrrega i descàrrega de la mercaderia. En l’actualitat, a causa de la prohibició de circular camions des de Torreblanca fins a l’Hospitalet de l’Infant, no es permet circular en cap cas per l’N-340 a este tipus vehicles, de manera que, en el cas que s’hagen de desplaçar en direcció nord els suposa una despesa extra de temps i carburant haver de dirigir-se a l’entrada de l’AP-7 a Torreblanca i sol·liciten que, eixint des d’Alcalà de Xivert, puguen dirigir-se a l’entrada de l’AP-7 Peníscola. També, al revés, que quan vulguen accedir a Alcalà de Xivert i estiguen circulant des de la zona nord, puguen eixir des de l’entrada de Peníscola i no des de Torreblanca. Esta mesura tindria també una repercussió econòmica positiva per a benzineres i restaurants situats al tram entre Alcalà de Xivert i Peníscola que, actualment, s’han vist afectats per la prohibició del pas de vehicles.

L’Alcalde Francisco Juan explicava que “recollim així una problemàtica que ens han traslladat els transportistes i empreses de la localitat i esperem que haja una resposta positiva, per part de Ministeri de Foment”. S’espera que altres consistoris de la comarca se sumen a esta iniciativa.

En la declaració institucional també es recordava les contínues peticions realitzades per l’Ajuntament perquè el Ministeri de Foment cree una nova entrada de l’AP-7 al terme municipal d’Alcalà de Xivert, de cara a la propera gratuïtat de l’AP-7 i pensant en els importants beneficis que suposaria per al municipi: millora de les comunicacions amb el polígon industrial El Campaner, millora de la seguretat viària, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.