fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alcal脿-Alcossebre aprova una declaraci贸 institucional perqu猫 els transportistes locals puguen circular per la Nacional 340

Alcal脿-Alcossebre aprova una declaraci贸 institucional perqu猫 els transportistes locals puguen circular per la Nacional 340

Demanen poder circular en el tram entre Alcal脿 de Xivert i Pen铆scola, ja que les actuals restriccions els obliguen a circular en sentit invers suposant una despesa extra en combustible i temps.

Despr茅s de rebre la petici贸 del col路lectiu de camioners i empreses locals, l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre ha aprovat una declaraci贸 institucional en qu猫 se sol路licita al Ministeri de Foment que es permeta circular a camions de quatre o m茅s eixos per la Nacional 340, cap a l’acc茅s a l’AP-7 tenint en compte l’entrada i sortida del vehicle o del conductor o el lloc de la c脿rrega i desc脿rrega de la mercaderia. En l’actualitat, a causa de la prohibici贸 de circular camions des de Torreblanca fins a l’Hospitalet de l’Infant, no es permet circular en cap cas per l’N-340 a este tipus vehicles, de manera que, en el cas que s’hagen de despla莽ar en direcci贸 nord els suposa una despesa extra de temps i carburant haver de dirigir-se a l’entrada de l’AP-7 a Torreblanca i sol路liciten que, eixint des d’Alcal脿 de Xivert, puguen dirigir-se a l’entrada de l’AP-7 Pen铆scola. Tamb茅, al rev茅s, que quan vulguen accedir a Alcal脿 de Xivert i estiguen circulant des de la zona nord, puguen eixir des de l’entrada de Pen铆scola i no des de Torreblanca. Esta mesura tindria tamb茅 una repercussi贸 econ貌mica positiva per a benzineres i restaurants situats al tram entre Alcal脿 de Xivert i Pen铆scola que, actualment, s’han vist afectats per la prohibici贸 del pas de vehicles.

L’Alcalde Francisco Juan explicava que “recollim aix铆 una problem脿tica que ens han traslladat els transportistes i empreses de la localitat i esperem que haja una resposta positiva, per part de Ministeri de Foment”. S’espera que altres consistoris de la comarca se sumen a esta iniciativa.

En la declaraci贸 institucional tamb茅 es recordava les cont铆nues peticions realitzades per l’Ajuntament perqu猫 el Ministeri de Foment cree una nova entrada de l’AP-7 al terme municipal d’Alcal脿 de Xivert, de cara a la propera gratu茂tat de l’AP-7 i pensant en els importants beneficis que suposaria per al municipi: millora de les comunicacions amb el pol铆gon industrial El Campaner, millora de la seguretat vi脿ria, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.